in

Nederland opgeschrikt door biddende politie in de moskee

Screenshot NOS item

De sociale media barstte bijna uiteen van kritiek toen gisteren bekend werd dat vanwege het islamitische politieagenten zaten te bidden in de moskee.

De staatszender NOS bracht dit in een propagandaverhaal over de zegeningen van de islam en de bijhorende feesten.

Vanuit een Amsterdamse moskee werden de kijkers een aantal biddende agenten voorgeschoteld, dit terwijl de lokale in die stad vooral uitblinkt in het niet oplossen van misdrijven en laks optreden naar criminelen.

Het is vanuit de Blauwe Moskee in Amsterdam dat de NOS deze beelden heeft geschoten, een plek waar volgens de omroep ‘een van de weinige gebedshuizen in Nederland wel een dienst’ draait.

Deze moskee en haar medewerkers kwamen de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege buitenlandse geldschieters uit salafistische oliestaten als Qatar en .

Daarnaast komen er met regelmaat …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
9 maanden geleden

Agenten in uniform met het bek op de grond voor de islam. Duidelijker kan het niet getoond worden. De scheiding tussen kerk en staat is definitief verdwenen. Dat de staat nu de kant van de moslims heeft gekozen en niet de kant van de christenen maakt duidelijk dat dit niet de politie is waar de gemiddelde nederlander iets van te verwachten heeft. Dat sterkt mij in mijn overtuiging dat de staat nu mijn ergste vijand is. De politie als rechtshandhavers bestaat niet meer. De politie is een verlengstuk geworden van de islam met alle gevolgen van dien. Mijdt de politie, zij is niet uw vriend of helper. Zij zijn moslims die alleen aan Allah verantwoording schuldig zijn en niet aan u als burger.

Pistolen-Paultje
9 maanden geleden

Godsdienst is iets prive, en moet geen probleem van de werkgever worden. Geen keppeltje op het werk, geen burka tijdens het werk, niet bidden tijdens werktijden.

Overheid gaat ons per uur volgen …

20 kinderen behandeld voor Kawasaki-achtige ziekte, verband coronavirus