in

Nederland opgeschrikt door biddende politie in de moskee

Screenshot NOS item

De barstte bijna uiteen van kritiek toen gisteren bekend werd dat vanwege het islamitische politieagenten zaten te bidden in de moskee.

De staatszender NOS bracht dit in een propagandaverhaal over de zegeningen van de islam en de bijhorende feesten.

Vanuit een Amsterdamse moskee werden de kijkers een aantal biddende agenten voorgeschoteld, dit terwijl de lokale in die stad vooral uitblinkt in het niet oplossen van misdrijven en laks optreden naar criminelen.

Het is vanuit de Blauwe Moskee in dat de NOS deze beelden heeft geschoten, een plek waar volgens de omroep ‘een van de weinige gebedshuizen in wel een dienst’ draait.

Deze moskee en haar medewerkers kwamen de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege buitenlandse geldschieters uit salafistische oliestaten als en .

Daarnaast komen er met regelmaat …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Agenten in uniform met het bek op de grond voor de islam. Duidelijker kan het niet getoond worden. De scheiding tussen kerk en staat is definitief verdwenen. Dat de staat nu de kant van de moslims heeft gekozen en niet de kant van de christenen maakt duidelijk dat dit niet de politie is waar de gemiddelde nederlander iets van te verwachten heeft. Dat sterkt mij in mijn overtuiging dat de staat nu mijn ergste vijand is. De politie als rechtshandhavers bestaat niet meer. De politie is een verlengstuk geworden van de islam met alle gevolgen van dien. Mijdt de politie, zij is niet uw vriend of helper. Zij zijn moslims die alleen aan Allah verantwoording schuldig zijn en niet aan u als burger.

  2. Godsdienst is iets prive, en moet geen probleem van de werkgever worden. Geen keppeltje op het werk, geen burka tijdens het werk, niet bidden tijdens werktijden.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Overheid gaat ons per uur volgen …

blank

20 kinderen behandeld voor Kawasaki-achtige ziekte, verband coronavirus