in

Nederland overtreft zichzelf in verklikken en verraden: forse toename meldingen via Meld Misdaad Anoniem

De overheid hoeft totaal geen extra inspanningen te verrichten om te zorgen dat burgers zich houden aan haar onwettige dictatuur.

De bevolking grijpt massaal naar de kliklijnen, want wij zijn zo braaf.

Soms schaam je er wel eens voor dat je Nederlander bent, want klaarblijkelijk zit het klikken en verraden in onze genen.

Vroeger kregen wij Nederlanders betaald voor het verklikken van mensen, tegenwoordig is dit niet meer zo, maar dat weerhoudt ons er niet van om te blijven klikken.

Met het aanbrengen van Joodse Nederlanders konden de niet-Joodse Nederlanders ƒ 7,50 per persoon ontvangen. Dit bedrag liep naarmate de oorlog vorderde op naar ƒ 40,00.

Vroeger bestond er ook geen internet en deden ze het klikken vaak per brief, zoals in het volgende voorbeeld.

Ik voel mij verplicht hier melding van te maken maar weet niet of ik bij U of bij de duitsche politie moet wezen. Er woont op Merwedeplein 45 boven een duitsche jood die 2 namen draagt Gesseler en Hilm een tooneel naam hij handelt nu in schilderijen maar is de politie in de P Aartsstraat te slim af. draagt geen ster maar durft toch ‘s avonds na 8 uur niet op straat ik weet daar is iets wat niet deugt hij heeft heel veel geld geeft kapitalen uit voor eten en koopt veel menschen om, dit voel ik als plicht u te waarschuwen.

Net zoals in de Tweede hebben wij ook nu weer te maken met een tirannieke overheid en ook nu steunt deze op verraders onder de bevolking.

En met succes zoals blijkt:

Het aantal meldingen bij de tiplijn Meld Misdaad Anoniem is sinds de invoering van de intelligente lockdown fors gestegen. Het gaat daarbij ook over overtredingen van de coronamaatregelen.

„Het wordt simpelweg niet geaccepteerd dat enkelen daar lak aan hebben”, zegt Marc Janssen van de tiplijn Meld Misdaad Anoniem tegen EenVandaag. Sinds de verscherpte maatregelen zien zij een sterke stijging van ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
1 jaar geleden

Dat is de mentaliteit van den Hollandischer ja, wij zullen braaf in de pas lopen en anderen verklikken, dan zijn we een goede burger. Nou, je krijgt er toch echt geen punten meer voor………

Wilma
1 jaar geleden

Nog niet, al was het het enige wat ik nog kon doen. Ben niet van plan die Haagse criminelen te ondersteunen in hun onrechtmatige dictatuur.

Rob De Jong
1 jaar geleden

dat is egoïsme straks als Corona weg is dan denken ze weer , ver van mijn bed bij echte criminelen en zijn ze bang maar nu zijn ze gewoon gek de mensen in alle opzichten , gedragen zich als idioten straks bij de echte criminelen weten ze niets en zagen ze niets en kan de klik lijn weer melden dat er bijna geen meldingen zijn

EU weigert vragen over subsidies Europese Unie aan Nederlandse media te beantwoorden

Wet Gegevensverwerking door Samenwerkingsverbanden aka Super SyRI op steroïden