in , , , , , ,

Omdat vaccinaties niet werken: Amerikaans marineschip vijf maanden in quarantaine

cdc centers for disease control

Je ziet weinig of niets terug in de mainstream pers over een Amerikaans marineschip met een volledig gevaccineerde bemanning die gedurende vijf maanden in quarantaine moet, omdat niet werken.

Wel zie je opgeblazen verhalen over een cruiseschip waar zich één geval van mazelen voor doet.

Er zijn op dit moment enkele verhalen betreffende schepen en vaccinaties.

Het eerste betreft een Amerikaans marineschip, de USS Fort McHenry, dat ondertussen zo'n vijf maanden in quarantaine is geweest vanwege een uitbraak van de bof aan boord. Afgelopen december werden de eerste zeelui ziek en na analyse bleek dat hier sprake was van de bof.

Het volgende is wat de Wikipedia zegt over de bof:

Bof (parotitis epidemica, ook wel dikoor genoemd) is een meestal onschuldige virale kinderziekte die wordt veroorzaakt door een paramyxovirus.

Wanneer je dan bedenkt dat al het Amerikaanse marinepersoneel volledig is gevaccineerd tegen onder andere de bof, hoe kan er dan een dergelijke uitbreken aan boord van een marineschip, waardoor het uiteindelijk vijf maanden in quarantaine moest blijven?

De redenen daarvoor zijn tweeledig. De eerste is dat het bofvaccin simpelweg niet werkt. Dit is duidelijk geworden onder andere door enkele klokkenluiders bij Merck en tweede is dat gevaccineerde mensen de juist verspreiden zoals door ons al meerdere malen uitgelegd.

Hoe kan het dat je geen uitgebreide verhalen ziet in de mainstream media over de krankzinnige situatie op dit schip waar een volledig gevaccineerde bemanning juist die ziekte krijgt waartegen ze beschermd zouden moeten zijn?

Bij ons zit de voor de bof in het BMR (bof, mazelen en rode hond) en volgens de RIVM komt dankzij deze vaccinatie de bof nauwelijks meer voor in ons land.

Echter, uit nieuwsberichten blijkt dat de bof weer in opkomst is en er valt nog iets merkwaardigs te constateren:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kliniek 1557327413

Nog meer WTF’s in Den Dolder bij faalkliniekfoutenfestival

6171982344 be2d9cb490 EU euro1

Hoe de EU en de euro juist de rijken rijker maken en de armen steeds armer