in ,

OMFG: Studenten Universiteit Wageningen krijgen training tegen ‘klimaatdepressie’ vanwege opwarming aarde

We worden knettergek..

Studenten in Wageningen die zich bezighouden met klimaatstudies krijgen een training aangeboden om hun weerbaarheid te vergroten.

De Wageningen Universiteit wil daarmee voorkomen dat deze jongeren last krijgen van een klimaatdepressie.

Dat maakte de universiteit donderdagavond bekend in een reportage van het tv-programma Nieuwsuur. Daaruit blijkt dat sommige studenten last hebben van sombere gevoelens en depressies vanwege de opwarming van de aarde en de daaruit voortvloeiende klimaatproblemen.

Als je je als student dagelijks verdiept in deze problematiek dan kan dat negatieve gevoelens oproepen, te meer als anderen dit bagatelliseren of ontkennen, vertellen studenten.

Vanaf volgende maand kunnen studenten daarom een weerbaarheidstraining volgen. Enerzijds om te leren omgaan met dat deel …

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

De idioten! Er is GEEN opwarming van de aarde. Er is GEEN klimaatcrisis.

De aarde als slaafplaneet
1 jaar geleden

Het lijkt me aanmerkelijk beter om studenten te vertellen over de geheime organisaties in deze wereld, de rol van de RK kerk over de geschiedenis en de vervalsingen van de bijbel vertalingen, de meer dan schandalige rol van de banken, de rol van bloedlijnen en koningshuizen, landen opgezet als corporaties met afdracht van belastingen aan de Crown in Londen en Vaticaan, de partijen achter de EU, de ECB, IMF, NATO, NAVO. En niet te vergeten de rol van de media die zijn gekocht door de elite.

Al die organisaties die het leven voor veel mensen tot een hel hebben gemaakt zodat de elite nog rijker kon worden en nog machtiger. De mensen zijn er door de ontberingen en de onmenselijke behandelingen sterker van geworden. Ze hebben gedwongen door de omstandigheden alles moeten doen om in leven te blijven. Velen zijn vermoord en gedood in oorlogen opgezet door de elite. Of zijn eenvoudig doodgegaan van de honger en ellende. En de vele begraafplaatsen bestaan wereldwijd tot de dag van vandaag …..

En nee, ik kan niet garanderen dat de studenten daar minder depressief van wordt (en mogelijk zelfs meer depressief, maar ze weten dan wel wat er aan de hand is in deze wereld die door een kleine groep mensen totaal wordt verziekt).

Sint en Piet belaagd door ‘jongeren’ in Haagse wijk Laak

Ook Leiden is gevallen: Grote onrust na aanrandingen en verkrachting