in

Ongelooflijk: Pakistaanse migrant (patiënt nul) met Coronavirus in Italië weigerde zichzelf te isoleren

De man waarvan wordt aangenomen dat hij Coronaviruspatiënt Nul is in (de eerste gedocumenteerde bij het begin van een epidemiologisch onderzoek), is een Pakistaanse migrant die weigerde zichzelf te isoleren nadat hij positief op het virus had getest en bleef voedsel bezorgen.

De gezondheidsautoriteiten vroegen de man om zichzelf voor twee weken in quarantaine te plaatsen in zijn woning in de buurt van Pavia, maar hij negeerde het verzoek en ging door met werken in een Chinees restaurant.

Vervolgens heeft hij het risico van verspreiding van het virus vergroot door thuisleveringen van Chinees eten te verrichten, schrijft Summit News.

Autoriteiten werden op de situatie gewezen en het leger greep in om de man naar zijn appartement terug te brengen.

“De Carabinieri zijn druk bezig geweest met het reconstrueren van alle bewegingen van de jongeman, om zo veel mogelijk mensen te identificeren met wie hij in contact kwam. Ondertussen heeft het leger het Chinese restaurant gesloten”, meldt Free West Media.

De migrant wordt nu geconfronteerd met maximaal 3 maanden gevangenisstraf voor het niet isoleren van zichzelf op grond van artikel 650 van het Italiaanse wetboek van …..

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Terug sturen naar land van afkomst & daar de lokale maatregelen op hem loslaten, zeker als hij instructies van de overheid weigert. Hij is een sluipmoordenaar met zijn gedrag!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Ongemakkelijke cijfers: slechts 4% van vluchtelingen aan Griekse grens is daadwerkelijk Syriër

Gerucht: Turkije laat gevangenen vrij en gebruikt politie om hen naar de Griekse grens te brengen