in , , ,

Ongelooflijk: Saudi-Arabië gekozen in VN Vrouwenrechten Commissie

3456138679 8edd0cfbb7 arabia woman

Leden van de Economische en Sociale Raad van de VN hebben afgelopen week Saudi Arabië gekozen als vierjarig lid van de VN Vrouwenrechtencommissie. ‘Dit komt neer op het aanstellen van een brandstichter als brandweercommandant,' gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, als commentaar. ‘Het is absurd.'

Uit de stemming bleek bovendien dat minimaal 5 -landen vóór moeten hebben gestemd, wat een aardig idee geeft over waar de Europese Unie met de ‘rechten' van vrouwen in naartoe wil, namelijk deze ondergeschikt maken aan de islam.

‘Iedere Saudische vrouw moet een mannelijke begeleider hebben die namens haar alle belangrijke besluiten maakt, en het leven van de vrouw vanaf de wieg tot het graf controleert. Ook verbiedt Saudi Arabië het vrouwen om auto te rijden,' vervolgde Neuer.

 

en Zweden onder voorstemmers

Omdat de stemming achter gesloten deuren plaatsvond, is niet te zeggen welke landen voor Saudi Arabië hebben gestemd. Op basis van de zetelverdeling in de Economische en Sociale Raad berekende Neuer echter dat minimaal vijf EU-landen ‘het meest misogyne (vrouwenhatende) regime ter wereld' in de Vrouwenrechten Commissie hebben geholpen.

Gekeken naar andere stemmingen in de VN zullen dit vermoedelijk Frankrijk, Italië, Groot Brittannië, Ierland en Zweden zijn geweest, al hebben ook Duitsland, , , Spanje en zitting in de Raad. Sowieso Frankrijk en Zweden stemmen in de VN altijd pro-islam.

Vrouwenrechten in Saudi Arabië ‘hopeloos'

In het nog onder de regering opgestelde recente Amerikaanse verslag over Saudi Arabië werd geconstateerd dat het met de vrouwenrechten in het islamitische koninkrijk ‘hopeloos is gesteld'. Vrouwen worden in de Saudische wet niet gelijk aan mannen geacht, en hebben veel minder politieke en sociale rechten. Iedere vrouw heeft een mannelijke begeleider, een ‘voogd' die de autoriteit heeft om de vrouw te laten werken of studeren – of niet.

Islamisering Europa op volle snelheid

In bijna alle EU-landen is in snel tempo een parallelle islamitische aan het ontstaan, waar niet de landelijke, maar de islamitische wetten gelden. Deze zorgwekkende ontwikkeling wordt mede mogelijk gemaakt door de gerechtelijke macht, die onthutsend vaak de islam, moslims en hun wetten en gebruiken een uitzonderingspositie geeft, en door de politiek, die tot nu toe niets onderneemt om deze islamisering van onze samenleving te stoppen – sterker nog, die door sociaaldemocratische, linkse en links-liberale partijen juist wordt bevorderd.

Lees verder via de Bron: xandernieuws.punt.nl

 

Deze kun je alleen op youtube bekijken https://youtu.be/NLtLeK7YLGY

Photo by Tribes of the World cc

Photo by desrunyan cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brain

Elon Musk de man van Tesla, SpaceX, PayPal: ”Directe communicatie via gedachten binnen 10 jaar”

14737516914 bac4b2a5f9 mh171

En zo houdt Rutte nabestaanden nog even aan het lijntje: ‘Veteraan herkent stem MH17-verdachte’