in

‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% van de proefpersonen, is compleet normaal natuurlijk!

Het coronavaccin de Oxford-universiteit, ‘ons’ vaccin, lijkt veilig en de eerste resultaten van de tests bij zo’n 1100 mensen zijn positief afgerond.

Volgens de onderzoekers zijn er geen ernstige bijwerkingen geconstateerd en leidt het tot aanmaak antistoffen tegen Sars-CoV-2, schrijven ze in het medische tijdschrift The Lancet.

Je weet wel, dat tijdschrift dat onlangs een controversiële studie over het antimalariamiddel hydroxychloroquine introk.

De universiteit heeft aangegeven dat zij de testresultaten niet met de rest de wereld delen, zei politicoloog Irene Schipper tegen het AD. “Dat stoort me.”

De NOS weet wel te melden dat 70 procent de proefpersonen koorts of hoofdpijn kreeg, maar volgens de onderzoekers is dat prima te verhelpen met paracetamol.

Krijgen mensen straks standaard bij hun coronavaccin nog een “kankerverwekkend” paracetamolletje?

In het artikel van de NOS wordt alleen gesproken over koorts en hoofdpijn, maar de proefpersonen kregen ook last van vermoeidheid, rillingen en spierpijn, zo valt te lezen op de website van AstraZeneca, de farmaceut die ….

verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mag niet, moeten naar EU: Kapitein die illegale migranten terugbracht naar hun startpunt in Libië wordt vervolgd

OM neemt aangiftes boeren tegen minister Schouten NIET in behandeling