in , , , , ,

Op bushokjes en lantaarnpalen: kabinet komt met tienduizenden verplichte 5G-zendmasten

pixundfertig / Pixabay

Het straatbeeld in zal de komende jaren veranderen door de toevoeging van tienduizenden 5G-zendmasten. Het zet in op supersnel internet en verplicht gemeenten de antenne-installaties op openbare plekken te plaatsen.

De plannen staan in een voorlopig wetsvoorstel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, meldt het AD.

Om het snellere 5G-internet in drukke gebieden te faciliteren zijn de zendmasten en antenne-installaties nodig. Ze worden onder meer geplaatst op lantaarnpalen, in gebouwen en bushokjes.

De antennes zijn op sommige plekken al aanwezig, maar worden nu nog aan het straatbeeld onttrokken. Dat gaat veranderen als er meerdere installaties bij komen. Vanaf 2022 wordt 5G-internet op grote schaal in gebruik genomen en in dat jaar zullen er tienduizenden mobiele antennes zijn bijgekomen.

Momenteel beschikt over 46.000 soortgelijke installaties.

Volgens het is 5G-internet nodig om ‘toonaangevende diensten’ te kunnen bieden, zoals zelfrijdende auto’s. Vraagtekens zijn er nog over mogelijke gezondheidsrisico’s van de van de 5G-antennes. Volgens staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en minister Bruno Bruins (Medische Zorg) is daar vooralsnog geen bewijs voor, maar …

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering volledig weg kwijt ...
2 jaren geleden

Speed counts …. not direction. Een regering die verregaande besluiten neemt terwijl men niet eens weet wat de gevolgen zijn en zelfs niet eerst een grondig onderzoek af wil wachten. Het is bekend dat de makers (Huawei) die onderzoeken NOOIT heeft gedaan. Hoe in vresesnaam kan 5G dan worden uitgerold terwijl burgers nog niet eens dakraam op hun huis mogen zetten zonder vergunning?
De halve wereld waarschuwt voor de effecten van 5G maar de NLse regering denkt dat het wel mee valt … wat is dat voor waanzin? Wie zitten hier achter? Je ziet het werkelijk bij alles: WAT IS ER AAN DE HAND??
Je ziet het bij het uitfaseren van aardgas … en nu weer 5G. Op vragen over chemtrails wordt niet eens gereageerd door de regering. Je kunt tot geen andere conclusie komen dan dat de regering niet competent is. Wordt de regering gebrainswashed, is er sprake van mindcontrol? Worden politic gechanteerd, omgekocht?
Wordt wakker mensen …. dit kan niet langer zo !!!

kas
2 jaren geleden

Mogen ze er wel een camera bij zetten. Die troep wordt overal vernield.hakken en knippen. Schijt aan een overheid die schijt aan de burger heeft

Jim
2 jaren geleden

Hersenstam kanker is bewezen

Ijsbreker onderweg naar de Noordpool keert om door dikker ijs dan verwacht

Koop een taart en vier feest! Kleinste huurprijsstijging sinds 2015