in , , ,

Bezit van educatieve ‘How-To’ pedofilie handleiding nog steeds legaal in Nederland

51e8d34a4a52b114a6da8c7ccf203163143adbe25456704d7c28 640 manual

kan gewoon niet beslissen of de rechten van pedofielen en hun wens om kinderen te exploiteren zwaarder wegen dan de rechten van kinderen en hun ouders om niet bang te zijn voor het doelwit van deze pedofielen :

Een bijna 1000 pagina lange handleiding die in detail uitlegt hoe pedofielen kinderen kunnen lokken, verzorgen en misbruiken, is al jaren in Nederland verspreid. Minister Ferdinand Grapperhaus van en Veiligheid onderzoekt of dit boek kan worden verboden.

Uit onderzoek van RTL Nieuws bleek dat dit pedofiele handboek al meer dan 10 jaar beschikbaar is op het dark web. Het boek wordt actief gedeeld op fora voor pedofielen en aangevuld met nieuwe tips, ervaringen en advies. De bevestigde dat het boek werd gebruikt door verschillende Nederlandse pedofielen.

De autoriteiten beschouwen het boek als gevaarlijk, maar het bezit of de verspreiding ervan is niet illegaal in Nederland. “Net als handleidingen over het maken van bommen of het plegen van de perfecte moord”, zei een woordvoerder van het Openbaar Ministerie tegen de omroep.

Het boek beschrijft in detail hoe je het vertrouwen van een kind kunt winnen. Het bevat kant-en-klare zinnen en beloningsmethoden om kinderen te leren geheimen te bewaren. Een baby wordt als ‘veilige' prooi beschouwd, omdat ze niet kunnen praten. Kinderen in de leeftijd tussen 2 en 4 worden als ‘gevaarlijk' beschouwd, omdat ze geen geheimen kunnen bewaren. In het boek wordt beschreven hoe je jezelf kunt opruimen na misbruik van een kind, zodat je DNA niet kan worden gevonden op het kind of de omgeving en hoe je afbeeldingen van het misbruik veilig op je computer kunt opslaan. De handleiding geeft ook instructies over het misbruik zelf.

Politieke partijen zijn geschokt door de handleiding. Het , GroenLinks, , en SP – een meerderheid in het parlement – willen dat het boek wordt verboden. “Zelfs als je alleen de samenvatting leest die je hebt gemaakt, krijg je rillingen”, zei CDA-parlementslid Madeleine van Toorenburg tegen RTL. “Dit is echt vreselijk en moet worden verboden.”

GroenLinks wil een manier vinden om het bezit van het boek strafbaar te maken, bijvoorbeeld omdat het geweld tegen kinderen aanwakkert. “Het feit dat de officier van justitie niet overgaat tot straf, vind ik zeer onbevredigend”, zei parlementariër Kathalijne Buitenweg.

Minister Grapperhaus van Justitie zal onderzoeken of het bezit van deze handleiding kan worden verboden, meldt de NOS. De bestrijding van kindermishandeling heeft hoge prioriteit, zei hij. Hij is van plan extra inspanningen te leveren om het aan te pakken, bijvoorbeeld door de bedrijven die samenwerken bij het verspreiden van dit ‘vreselijke boek' te benoemen en te beschimpen. De minister zal ook onderzoeken of de wet kan worden gewijzigd om kinderen beter te beschermen tegen deze handleiding. Volgens hem heeft dit handboek gevolgen voor de grondrechten van kinderen.

Het bezit van de pedofielenhandleiding is al illegaal in het Verenigd Koninkrijk.

Ironisch genoeg hebben Nederlanders er geen probleem mee iemand in de gevangenis te gooien omdat ze “haat en geweld aanwakkeren” om bepaalde feiten rond de zogenaamde Holocaust te onderzoeken of een tweet plaatsen, maar als het erom gaat de kinderen van de natie te beschermen tegen seksuele roofdieren, zijn ze veel ambivalenter.

Pedofielen hebben “rechten”, en alleen al omdat ze een boek lezen waarin ze stap voor stap zien hoe ze kinderen kunnen verkrachten en ermee wegkomen, wil dat nog niet zeggen dat ze het zullen doen en hebben gedaan. Alle pedofielen zijn “onschuldig” totdat ze schuldig zijn bevonden, en hun “onschuld” moet veel meer worden beschermd dan de onschuld van de kinderen.

Pedofilie bloeit op het donkere web, volgens de Nederlandse politie, maar het is duidelijk dat de autoriteiten geen haast hebben om het te sluiten en beginnen met het plaatsen van honderden pedo's in de gevangenis.

Maar natuurlijk hebben zowel Nederland als het buurland een lange, smerige geschiedenis van pedofilieschandalen waarbij de machtige ‘sociale elite' betrokken is met uitgebreide ‘internationale' connecties die helemaal tot de top van de machtspiramide leiden.

Lees verder bij de bron: Right of the Right

Hier en daar wat weggelaten en minder extremistisch gemaakt. Het gaat mij om het feit op zich, niet om de rest.

En het zogenaamde darknet of darkweb is echt niet anoniem, er zijn wel wat arrestaties geweest maar die kwamen dan weer door reallife zaken.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
inzage medische dossiers zorgverzekeraars

Minister trekt voorstel in die verzekeraars de medische dossiers liet inzien

4373460239 c775d5279f stemvee e1426756214919

Schijndemocratie: Je gaat naar de stembus, maar er verandert eigenlijk helemaal niets