in

Operatie Zebra Sword van start in Nederland

23618479791 53cb6ef103 mariniers
Photo by Frans Berkelaar

Om de spanningen tussen het westen en Rusland zo groot mogelijk te houden, vinden er bijna het jaarrond NAVO-oefeningen plaats langs de westgrenzen van Rusland…….

Hoorde afgelopen donderdag rond 17.15 u. op BNR (in een nieuwsoverzicht) dat het Nederlandse leger meedoet aan een NAVO oefening met de naam Zebra Sword (wat m.i. een misbruik is van de naam die bij deze wonderlijk mooie dieren hoort!).

De oefening houdt in om zo snel mogelijk zoveel mogelijk militair materieel te verplaatsen naar de grens met kernwapenmacht Rusland……

Er was al rollend militair tuig te zien op de Nederlandse wegen, zoals deze tanks die van Havelte naar Amersfoort reden; trouwens hoe komen we aan deze tanks, die hadden we toch opgedoekt? En sinds wanneer mag je buiten oorlogstijd met rupsbanden over snelwegen rijden??

De oefening zou in eerste instantie worden gehouden met andere NAVO-lidstaten waaronder Duitsland, echter door de Coronacrisis heeft men ervan af gezien….. Reken maar dat deze oefening ook doorgang vond om te zien hoe snel militair materieel binnen Nederland verplaatst kan worden, mocht het hier tot een volksopstand komen, bijvoorbeeld door de Coronamaatregelen…….

Vergeet niet dat het leger de laatste jaren meerdere keren militaire oefeningen heeft gehouden in bebouwd Nederlands gebied, ofwel een militaire oefening binnen de burgermaatschappij…….

Het voorgaande roept meteen de vraag op waarom men zo dom is om tijdens deze zogenaamde pandemie oefeningen te houden waarbij het niet anders kan dan dat militairen regelmatig op elkaars lip zullen zitten……..

Blijkbaar gelden er voor hoogwaardigheidsbekleders, politici, ambtenaren, politie en legerpersoneel andere Coronaregels dan voor het gewone volk…..En dan vindt men het gek dat een fiks deel van de bevolking lak heeft aan die regels en politici en de gehoorzame media uitscheldt…….

Onbegrijpelijk allemaal en wat kost deze onzinnige poppenkast? Belangrijker nog:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

Photo by Frans Berkelaar cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5065708736 7be843bf23 CDA

Accountants: lijsttrekkersverkiezing CDA zat vol fouten, Pieter Omtzigt toch winnaar?

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Migranten komen naar Italië om te bevallen: “Hier is alles gratis”