in ,

Opschaling: Heel Nederland nu risiconiveau ‘zeer ernstig’ vanwege coronabesmettingen

Het risiconiveau wat betreft coronabesmettingen is vanaf zaterdag in heel Nederland ‘zeer ernstig’. Dat blijkt uit het corona-dashboard van de Rijksoverheid.

Tot nu gold in de veiligheidsregio’s Zeeland, Friesland, Groningen en Drenthe nog het risiconiveau ‘ernstig’. De opschaling naar ‘zeer ernstig’ heeft te maken met de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen in die regio’s.

Omdat er sinds vorige week in het hele land al een strenge lockdown geldt, heeft de opschaling geen consequenties voor ….

Lees verder bij de bron: Hartvannederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Geen enkel vetrouwen in NL regering ...
9 maanden geleden

Is het niet vreemd dat er helemaal nergens signalen zijn over veel zieke mensen behalve bij Rutte en de media. Een check bij ziekenhuizen levert ook al niets op. Bij navragen bij mensen of zij familie hebben waar mensen ziek zijn ook al geen reactie ….
Het zijn alleen de poltiek en de media die met enge berichten komen die dan ook nog eens zeer slecht onderbouwd zijn.
Wel lezzen we heel veel reacties van medici en wetenschappers op international sites die aangeven dat:

  1. Het aantal CV patienten is vrijwel gelijk aan het aantal griepgevallen in voorgaande jaren. Daaruit zou je kunnen concluderen dat CV = griep
  2. De PCR test is totaal ongeschikt om te worden gebruikt bij het vaststellen of iemand al dan niet CV heeft. Op sites van alternatieve media zie je wel een prima onderbouwing met cijfers en grafieken.
  3. Bij PCR test wordt een groot aantal mensen positief getest terwijl zij geen CV hebben. Door meer te testen zul je steeds meer mensen vinden die geen CV hebben.
  4. RIVM wordt gesponsord door satanist Bill Gates. Dit riekt naar corruptie. Diezelfde Bill Gates blijkt ook sponsor van de WHO … en heeft grote belangen in bedrijven die vaccin produceren.
  5. De NL overheid houdt de NL bevolking volkomen onnodig nu al bijna een jaar in gijzeling om duistere redenen. De schade loopt in de vele miljarden welke kosten bij de burgers worden neergelegd.
  6. CV is prima te behandelen met HCQ + Zn. Een vaccin is helemaal niet nodig.
  7. Mondkapjes zijn nauwelijks effectief (openingen te groot) en hebben het nadeel dat schimmels vormen aan de binnenzijde van het mondekapje. Dit leidt tot aandoeningen van de longen die erger zijn het virus.

Het is de hoogste tijd dat de NL regering stopt met het voorliegen en de gijzeling van de NL bevolking. De maat is vol !!!

gray and red shopping carts

Coronahysterie: winkelwagentjes ‘ontsmetten?’ Je reinste kul!!

Artsen spreken zich steeds meer uit en waarom hun boodschap gehoord moet worden