in , , , , ,

Niet de overheid maar de WHO en EU gaan verplichte vaccinatie opdringen

handboeien en vaccinspuit en geld

Zoals we vaker schrijven vindt de Nederlandse het prachtig als er weer nieuwe dwangmaatregelen ingevoerd worden om de handen in de lucht te gooien en te zeggen dat zij er ook niets aan kunnen doen.

Daarom zijn zij ook niet degenen die verplichte vaccinaties gaan invoeren, maar een andere partij daarentegen staat te trappelen om dit wel te doen.

Wanneer een overheid zich vrijwillig terugtrekt uit een zo omstreden onderwerp als verplichte vaccinaties, dan moeten onmiddellijk alle alarmbellen gaan rinkelen.

Half december verscheen het volgende bericht:

“Een algemene wettelijke vaccinatieplicht levert weinig op. Dat blijkt uit een onderzoeksrapport dat staatssecretaris Blokhuis () vanmiddag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.”

Er worden allerlei mooiklinkende redenen aangevoerd, waarom het beter is dat men gaat proberen mensen te overtuigen in plaats van te dwingen. Echter, uiteraard zit er een adder onder het gras zoals blijkt uit een uitgebreid artikel op Vaccinvrij.

Wat men doet is de nationale inentingsverplichting weghalen, zodat deze vervangen kan worden door een Europese, zelfs wereldwijde, inentingsverplichting en dat alles onder controle van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Dit plan heeft ook een naam en heet Global Vaccine Action Plan (GVAP) en kent op dit moment nog geen verplichting, maar dat is een kwestie van tijd.

Het wereldwijde vaccinatiebeleid wordt aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Onder invloed van zakenman Bill Gates, de op één na grootste donateur van de WHO is een plan ontwikkeld om elk kind ter wereld te vaccineren; het Global Vaccine Action Plan. Met het GVAP heeft de WHO zich verzekerd van de politieke medewerking van bijna elk land ter wereld voor het opzetten van de infrastructuur die nodig is om een globaal – “one-size-fits-all' – vaccinatiebeleid te realiseren. Het plan heeft consequenties voor elk kind ter wereld, maar er is geen democratische besluitvorming aan voorafgegaan. En nog erger: de wereldbevolking wordt niet over het GVAP geïnformeerd!

Dit wereldwijde actieplan is weer onderverdeeld in 6 verschillende regioplannen (Hunger Games maatschappij), waarbij wij te maken zullen krijgen met The European Vaccine Action Plan (EVAP).

De Nederlandse overheid heeft zich gecommitteerd aan het EVAP en zich daarmee de ‘noodzaak van het bereiken van de doelen van het GVAP/EVAP' op de hals gehaald. Eén van de doelen van het GVAP/EVAP heeft betrekking op het verhogen van de vaccinatiegraad. Onderdeel van het wereldwijde plan is dat overheden verantwoording afleggen over de vorderingen die ze maken. De Nederlandse overheid laat regelmatig onderzoek doen naar het ‘prik-gedrag' van ouders om de juiste strategie te kunnen bepalen om het doel van een hoge vaccinatiegraad te bereiken.

We hebben hier weer zo'n stikstofachtige constructie, waarbij ons land zich committeert aan het één of ander verdrag, vervolgens doet alsof het niet bestaat en wacht tot het voor de rechter wordt gesleept die het vervolgens dwingt om het beleid waarvoor ze hebben getekend, uit te voeren. Waarbij de overheid dan vervolgens de handen in de lucht gooit en zich volledig van de domme houdt en overmacht aanvoert.

Echter, zover zal het in dit geval waarschijnlijk niet komen, omdat men gaat kiezen voor de pandemie route. Een wereldwijde bedreiging, waartegen maar één ding zal helpen volgens de WHO en dat is massaal iedereen vaccineren.

Wanneer de WHO een pandemie uitroept en beveelt (officieel heet dit aanbevelen) dat er gevaccineerd dient te worden, dan moeten alle aangesloten landen dat bevel uitvoeren. En aangezien zo goed als ieder land ter wereld lid is van de VN heb je daarmee een wereldwijde inentingsverplichting.

Het mooie voor degenen die dit willen bewerkstelligen is dat hiermee de druk wordt weggehaald bij nationale overheden om hun bevolking te dwingen zich te laten vaccineren. Zij kunnen, zoals ze het liefste doen, de handen in de lucht gooien en claimen dat zij er ook niets aan kunnen doen, want die pandemie en de WHO….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ef7c346988b7733f 640 depressie

Psychische klachten? Grote kans dat je een verstoord immuunsysteem hebt

greta

Facebook-update onthult dat klimaatmeisje Greta Thunberg haar berichten niet eens zelf schrijft