in ,

Persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’

via Youtube

Amerikaanse doktoren hielden maandag een persconferentie op Capitol Hill om aandacht te vragen voor de ‘enorme desinformatiecampagne' rond het .

Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, betekent dat het einde van de waarschuwen de artsen.

De persconferentie, die was georganiseerd door de Tea Party, had als doel om artsen in de frontlinie rechtstreeks tegen het Amerikaanse volk te laten praten.

De video van de persconferentie werd na 8 uur van verwijderd. Op dat moment waren de beelden al ruim 17 miljoen keer bekeken, schrijft Breitbart, dat rechtstreeks verslag deed.

Vlak daarna haalden ook YouTube en Twitter de offline.

Volgens Andy Stone, een woordvoerder van Facebook, is de video verwijderd vanwege ‘het delen van onjuiste informatie over geneesmiddelen en behandelingen voor Covid-19'.

Arts en advocaat Simone Gold zei tijdens de persconferentie: “Het aantal coronagevallen, dat je in de media constant ziet stijgen, is eigenlijk irrelevant. Dat is in feite groepsimmuniteit. Er zijn veel mensen die positief zijn getest en die geen of hele milde symptomen hebben. Het enige waar we aandacht voor moeten hebben, is het sterftecijfer. Als je jonger bent dan 60 en geen onderliggende ziektes hebt, is dit virus minder dodelijk dan griep.”

Een andere ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU wil Europese firewall gebaseerd op Chinese internetcensuur, want “democratische waarden” en “transparantie”

Zulk weer hebben we nog nóóit gehad – nietwaar?