in

Pfizer (vaccinexperimenten Nigeriaanse kinderen) krijgt ‘fast track’-goedkeuring voor coronavirusvaccin

5296658521 cf43d8c29f gates vaccin

Dezelfde drugsreus die ooit te maken kreeg met ernstige strafrechtelijke vervolging wegens het illegaal testen van experimentele drugs en vaccins op onschuldige Nigeriaanse kinderen, heeft onlangs de status ‘fast track’ gekregen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om een ​​nieuw vaccin voor het Wuhan-coronavirus te produceren. (COVID-19).

Samen met het Duitse biotechbedrijf BioNTech, heeft Pfizer te horen gekregen dat het nu verder kan gaan met het testen van twee potentiële kandidaten, BNT162b1 en BNT162b2, die volgens de gangbare mediaberichten “de meest geavanceerde zijn van ten minste vier vaccins die door de bedrijven worden beoordeeld in lopende onderzoeken in de Verenigde Staten en Duitsland. ‘

Na de aankondiging stegen de aandelen van Pfizer met twee procent, terwijl de aandelen van BioNTech omhoog schoten naar zes procent. De twee bedrijven hadden eerder in de maand beweerd dat met name de kandidaat-vaccin voor BNT162b1 een grote ‘belofte’ toonde tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) als onderdeel van vroege menselijke proeven.

De eerste gegevens van de Duitse proef met BNT162b1 zullen naar verwachting ergens in juli worden vrijgegeven, hebben de twee bedrijven aangegeven. Als de resultaten succesvol zijn, is de volgende stap dat het kandidaat-vaccin de goedkeuring van de regelgever krijgt, waarvan we allemaal weten dat dit zonder problemen zal verlopen dankzij de collusie van de industrie met de FDA en andere regelgevende instanties.

Alles bij elkaar genomen zouden Pfizer en BioNTech voor eind 2020 meer dan 100 miljoen doses van het vaccin kunnen produceren. Tegen het einde van 2021 zou dat aantal kunnen oplopen tot 1,2 miljard doses, wat ervoor zal zorgen dat zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk worden gevaccineerd.

Pfizer heeft ook zijn handen in het pushen van contacttracering op de massa

Als de twee bedrijven groen licht kunnen krijgen van toezichthouders, zijn ze ook van plan later deze maand een grootschalige vaccinproef te starten met meer dan 30.000 deelnemers, allemaal mogelijk gemaakt door de snelle status van de FDA voor toekomstige Wuhan-coronavirus (Covid19) vaccins.

Zoals we eerder deze maand meldden, ligt Pfizer in bed met de Bill & Melinda Gates Foundation en de George Soros ‘Open Society. Pfizer financiert rechtstreeks een groep genaamd Partners in Health, of PIH, die een van de eerste organisaties is die een staatsbreed programma voor contacttracering aanbiedt.

Naast het werken aan een lucratief nieuw vaccin …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
afrika vluchtelingen asielzoekers ceuta

Helft asielzoekers die in ‘straf-azc’ zitten lopen weg en zijn compleet foetsie

Screenshot Rutte

Coronaherstelfonds: We draaien al, Rutte gaat tekenen bij het kruisje, rest is toneel