in

Pimpelmezen gaan massaal dood, boswachter denk aan Bayer vergif

Boswachter Frans Kapteijns zet grote vraagtekens bij het middel dat verschillende gemeenten inzetten om nu preventief de eikenprocessierups te bestrijden.

,,Dat is het middel van de firma en heet ‘Xentari.’

Ze zeggen wel dat dit middel geen schade berokkent aan mensen en vogels. Maar ik heb daar mijn twijfels over. Het is en blijft gif. En wat doet dat met jonge vogeltjes?

De meldingen komen veelal uit straten en gebieden waar dit middel gebruikt is. Ik zou dat wel eens verder onderzocht willen hebben.”

Kapteijns denkt dat er nog meer speelt.

,,Dat middel maakt alle rupsen dood. Niet alleen van de eikenprocessierups. En juist dat voedsel eet de kool- en pimpelmees. In mijn tuin broeden ook mezen. Die zie je volop met rupsen in de bek op en neer vliegen. Maar ik spuit hier niet in mijn tuin.”

Lees verder bij de bron: AD.nl

Voor meer info over Bayer klik even op de tag hieronder…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mijd Monsanto en Bayer als de ... pest.
9 maanden geleden

Er is maar een vergif in de wereld … en dat is geld. Zolang je dat gebruikt als handig middel en zolang er geen banken zijn die gratis geld printen dan gaat het nog goed, maar veel corporaties en banken zijn zo verslaafd geraakt aan geld dat zij er zelfs geen probleem in zien het leven op aarde te vernietigen. Satanisten zijn die mensen die alles voor geld over hebben tot en met het vermoorden van een wereldbevolking.

Overheden zouden in principe de belangen van de burgers moeten behartigen en worden ook door de burgers betaald, maar zij zijn bezweken voor de druk van corporaties en banken.
De conclusie is dat burgers moeten vechten tegen overheden + corporaties + banken.

Daarom is het zo belangrijk dat de burgers de directies van die bedrijven hoofdelijk aansprakelijk stellen voor de gevolgen van al hun daden.
Jordy Zwarts doet dat met de Nationale Bond Overheidszaken die CEO’s hoofdelijk aansprakelijk stelt voor het uitrollen van 5G. Een taak die de overheid op zich had moeten nemen en daar totaal in gebreke blijft.

In dit geval verkoopt Bayer een middel dat rupsen doodt. Het is een gif en de vogels die die rupsen eten gaan ook dood. Gevolg is dat je het volgende seizoen nog meer rupsen hebt want minder vogels ….. Bayer weet dat natuurlijk ook …. en wrijft zich in de handen wetend dat ze volgend jaar nog meer gif kunnen verkopen.
En precies zo werkt de pharma industrie die middelen verkoopt die symptomen bestrijden maar die niet de kwaal genezen. Ze creeren chronische patienten. Mensen die tientallen jaren middelen moeten innemen. Dat is niet minder dan duivels.

Gelukkig worden mensen zoals Boswachter Frans Kapteijns wakker en brengen ons op de hoogte zodat wij mondige burgers worden en bedrijven als Monsanto gaan mijden als de …. pest.

Wilma
9 maanden geleden

Is het alleen gif? Denk eens aan de op hol slaaNDE KOEIEN EN VOGELS DIE DOOD UIT DE LUCHT VALLEN BIJ g5 PROEVEN.

Shadow1100
9 maanden geleden

Je hebt gezonde, zieke en dode mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle voor onze gezondheid schadelijke toevoegingen in ons door hun (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) te (ver)stoppen. Veel suikers, zouten en vetten. Daardoor komen die in groep 2.
Onderzoeken naar de veiligheid van voedseladditieven worden meestal uitgevoerd door wetenschappers die betaald worden door de voedselindustrie.
Groep 2 mensen moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen).
Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is (hierdoor!) ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor. Ik zal u ook maar direct een maagzuurremmer voorschrijven en een laxeermiddel voor het geval dat……Kassa!
Vergeet niet dat vele mensen in de gezondheidszorg regelmatig worden “bijgeschoold” door de Farmaceutische Industrie. En dat zijn niet de vervelendste cursus(weekenden).
De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

Voorbeeld 1:
 In Nederland slikken zo’n 4 miljoen mensen bloeddrukverlagers. Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.
Voorbeeld 2:
Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die het cholesterol verlagen. Uit een nieuwe studie is gebleken dat mensen die de pillen slechts drie maanden innemen, al kans hebben om diabetes en huidinfecties te krijgen. Analyse van de wetenschappelijke literatuur laat zien dat statines het risico op spierproblemen, cognitieve problemen, kanker, beroertes, schade aan het zenuwstelsel, gedragsstoornissen, hartproblemen, Parkinson, auto-immuunziekte en slaapproblemen vergroten.
Voorbeeld 3:
Nederlandse apothekers verstrekten in 2016 aan 3,1 miljoen mensen maagzuurremmers. De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagdarmklachten, zoals misselijkheid, overgeven, buikpijn en diarree. Ook hoofdpijn komt voor.
De klassieke handelswijze van Big Pharma: Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ (medicijn/vaccin) die mensen juist zieker maakt en verdien hier ook weer aan.
Door de overheid gefaciliteerde medicijnen eisen maar liefst 700.000 doden per jaar. Het ironische is dat diezelfde overheid het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers. 

Nieuwe normaal: App en QR-code moeten verplicht checkgesprek in horeca overbodig maken

Hulp aan Afrika splijt de coalitie