in ,

Plotseling toename aantal meteorieten wereldwijd

8343003942 46f327bc5d meteor e1463825253943

Het is ronduit crimineel te noemen dat de zaken waar het werkelijk om gaat in deze wereld uit het mainstream nieuws worden gehouden.

Zoals wanneer er dit jaar opeens een enorme toename plaatsvindt van vuurbollen in de lucht dit op iedere voorpagina ter wereld zou moeten staan.

Eén van de kenmerken van de elite is dat ze volkomen maling hebben aan het welzijn van de bevolking. Dat het ze een biet zal zijn of er drie, vier of vijf miljard mensen omkomen. Eigenlijk hebben ze dat wel liever, want dan is de straks van hen.

Ze zijn zo arrogant dat ze denken hun zaakjes goed voor elkaar te hebben met hun ondergrondse schuilkelders, dat ze daar straks volkomen veilig zijn voor de dingen die gaan komen om daarna met een soort “schone” planeet opnieuw te kunnen beginnen.

Wij hebben al eerder geschreven over de enorme toename van vuurbollen in de lucht de afgelopen jaren.

Een klein deel uit een eerder artikel:

Waar dan weer géén aandacht aan wordt besteed is het feit dat het aantal vuurbollen (meteorieten) die de aarde bereiken de laatste jaren schrikbarend is toegenomen.

Hieronder een grafiek voor Amerika, maar die geldt eigenlijk ook voor de rest van de wereld omdat dit fenomeen zich overal voordoet en niet is beperkt tot een bepaalde regio.

Dan zie je een explosieve stijging van vuurbollen gedurende de afgelopen paar jaar.

Waar we dus vorig jaar al een enorme toename zagen, wordt het dit jaar nog erger en wordt er door The American Meteor Society de afgelopen weken een explosieve toename van vuurbollen geconstateerd.

De kans dat er door de toename van het “ruimtepuin” dat op ons afkomt meer ongelukken op aarde zullen voor komen, neemt dan ook aanzienlijk toe. In plaats van dat de wereld zich gaat bezighouden met acties die objecten in de ruimte tijdig kunnen waarnemen en eventueel vernietigen, heerst er overal een dodelijke stilte. Laat staan dat er maatregelen worden genomen om de mensen op aarde te beschermen.

Iedereen heeft de afgelopen week kunnen lezen over de enorme bosbranden in Canada. Dat deze waarschijnlijk zijn veroorzaakt door de inslag van een meteoriet hoor je nergens. Als mogelijke verklaring wordt door de autoriteiten een sigarettenpeuk geopperd.

Zelfs het ISS ruimtestation ontsnapte niet aan puin uit de ruimte, want enkele dagen geleden stuurde astronaut Tim Peakeeen plaatje de wereld in met een foto van een 7 mm scheur in het raam van de Cupola module nadat dit raam was geraakt door een stuk van dit puin.

De volgende is een compilatie van vuurbollen in de lucht gedurende de afgelopen week.

video is verwijderd

 

Nu wordt er gezegd dat er in de maanden maart en april meer meteorieten voor kwamen dan gewoonlijk omdat we door de staart van de komeet Hailey gingen. Misschien is dat zo, maar de enorme toename is niet alleen van één maand. Ze komen letterlijk van alle kanten op ons af en ook in de maand mei gaat het op volle kracht door.

In de volgende video gaat gebruiker Tom Lupshu in op de vraag waarom bezig is met een die de naam Satan 2 draagt en die maar liefst 12 kernkoppen bezit. Een explosieve kracht zo groot dat het complete landen ter grootte van van de kaart kan vegen.

Volgens Lupshu is er een andere reden dat Rusland dit soort raketten ontwikkelt. Niet om deze te gebruiken in een oorlog, want dat zou totaal zinloos zijn, maar wel om straks eventuele dreigingen vanuit de ruimte te kunnen uitschakelen.

video is verwijderd

Lees verder via de Bron: Niburu.co

Photo by ikewinski cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nuit Debout 4 300x160

Frankrijk: Hier de echte beelden over de stakingen die niet in het nieuws waren

2584948850 a208f7e5a5 privacy explained e1425596722203

Europol: Burgers moeten flink deel privacy opgeven voor de veiligheid