in

Je verwacht het niet: Vooral de links-stemmers zijn Boze Boeren zat

Een meerderheid van de Nederlanders (55 procent) vindt dat het nu wel mooi is geweest met de boerenprotesten.

Met name VVD-kiezers zijn de acties beu (89 procent), blijkt uit de laatste peiling van het jaar van Maurice de Hond.

Van de achterban van FVD, PVV en CDA mogen de boeren juist nog wel even doorgaan.

Er bestaat dan ook nog steeds sympathie voor de acties. Aan de rechterkant van het politieke spectrum is die gunst een stuk groter dan aan de linkerkant.

Vooral aanhangers van Forum voor Democratie (90 procent), PVV (90), 50PLUS (78) en het CDA (76) sympathiseren met de boze boeren.

Onder D66-stemmers is het begrip vrijwel afwezig: een schamele 4 procent staat achter de boerenprotesten, bij de Partij voor de Dieren is het 18 procent en bij GroenLinks 27.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. dat verwacht je juist wel. Links bereidt een coup voor, gedraagt zich zoals vroeger de adel die de bevolking eronder hield met belastingen en de verkoop van vergunningen. Links aast op het land van de boeren. Links subsidieert hun stoottroepen (Urgenda) Een nieuwe groene elite is zich aan het vormen. De keuze van windmolens en zonepanelen is dan een rationele keuze want die leveren alleen genoeg voor de rijken . Elites hebben een onderklasse nodig en die schep je door hun energie af te knijpen. Ik heb een leuk plan: maak een wet die voorschrijft dat de midden- en onderklasse geen welvaart mag inleveren door de klimaatwetten. Mocht dat wel dreigen dan worden de belastingen op vermogen verhoogd om dit te voorkomen.
    Wedden dat het klimaat alarmisme binnen de kortste keren miraculeus is verdwenen?

  2. Links werken nee toch lekker bijstand uitkering veel beter voor het milieu wij linkse mensen weten alles beter weg met de boeren wij gaan zelf boeren lekker in het hooi liggen pijpje rooken en hassie erbij fijn toch

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Informatiemap 5G en Gezondheid voor gemeenten

In Limburg gaan de politieagenten op cursus Arabisch