in

RIVM-baas Van Dissel pakt ons ook al Kerst af & maatregelen nodig tot zomer 2021

Jaap van Dissel, de baas van het RIVM, zet hoogstwaarschijnlijk een streep door Kerst met de familie. Hij verwacht dat we met hooguit een paar mensen Kerst kunnen vieren.

Voor grootschaliger samenkomsten, bijvoorbeeld met de hele familie, zijn de besmettingscijfers momenteel te slecht.

Van Dissel: “We zien nu twee weken dat de aantallen wel iets dalen, maar toch te lang blijven hangen. Dat heeft tot gevolg dat ook de zorg nog te veel belast is. We zien een beetje een afname van het aantal patiënten in de ziekenhuizen, maar dat gaat heel traag en moeizaam.”

Van Dissel is een stuk optimistischer over het voorjaar. “Je hoort dat vaccins in het eerste, tweede kwartaal beschikbaar komen.”

Als voldoende mensen het willen nemen, denkt Van Dissel dat Nederland ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering achter NWO ...
3 maanden geleden

Het lijkt me noodzakelijk dat er een zeer grondig onderzoek wordt gedaan door de USA Alliantie (ik vertrouw geen enkele dienst in NL meer) naar de persoon van Dissel en het RIVM. Of deze man is j**d, of hij is corrupt, of hij is omgekocht of wordt gechanteerd. Ik heb geen enkel vertrouwen in deze persoon en zijn dienst waarvan bekend is dat die door satanische j##d Bill Gates wordt gesponsord. Overigens: hoe kan het dat de NL overheid blind achter het RIVM aanloopt?

Wereldwijd staan duizenden medici en wetenschappers op die na zeer grondig onderzoek tot de conclusie komen dat het CV virus er nauwelijks is, dat er diverse middelen zijn om het virus te genezen, dat de sterfte onder mensen die het virus opliepen verwaarloosbaar is en kleiner is dan 0,03 %. er is geen enkele reden voor deze rigoreuze welredwijde lock down. Laat staan dat er gevacineerd zou moeten worden.

We hebben onmiddels zoveel gekte gezien rond het CV biowapen dat er geen andere conclusie kan zijn dat er wereldwijd sprake is van een samenzwering tegen de mensheid.
We zeggen nog niet hardop wie daar achter zitten, maar er zijn diverse kandidaten waaronder een groep waarvan de naam begint met een j.
Dat klinkt heel eng en dat is het ook. Maar beter de waarheid gezegd dan om je kop in het zand te steken en straks in de rij te staan voor gedwongen vaccinatie … want die kant gaat het uit.

Maar boven alles is het nodig te waarschuwen tegen een vaccin dat nauwelijks getest is en waarin bestanddelen zitten die helemaal niet thuis horen in een vaccin zoals RNA, nanodeeltjes en erfelijk materiaal van dieren. En dan ook nog nauwelijks getest. Dit is monsterlijk !!!!

Wie dit allemaal nog steeds ongeloofwaardig vindt verwijs ik graag naar UN Agenda 21 en 2030 over duurzaamheid waar ook maar “even” in staat dat de wereldbevolking terug moet naar 500 miljoen mensen (we zijn nu met 7 miljard mensen) …. Oja: Sigrid Kaag van D66 heeft die Agenda ondertekend. Dus vraag haar maar even per email zou ik zeggen … en vraag het anders Rutte want die zal er ook alles van weten ….

Wilma
3 maanden geleden

Van Diesel moet zijn leugens voor zich houden, die vuile veearts die ook nog eens op de zwarte lijst staat. Die smeerlappen zijn al 2 jaar bezig met hun vieze plannetjes. Revolutie is het enige wat ons nog kan redden van deze dictatuur

A woman in a hoodie holds a lit sparkler in her hands

Gòh, niet zien aankomen: De verkoop van illegaal vuurwerk gaat door het dak

WHO stuurt een ander team om de oorsprong van het coronavirus in Wuhan te onderzoeken