in

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep, normaal zijn dat er 6400. Worden wij belazerd?

Inhoudelijk komt het neer op een soort wedstrijdje tussen een peloton killervirussen die bevolkingen willen uitdunnen. Dit jaar werd de “nieuweling” door Influenzavirus, Rhinovirus en anderen over het hoofd gezien.

Zo moet je dat zien. heeft het keurig netjes bijgehouden. Via een aantal teststations die door het land heen zijn ingericht.

De laatste en meest recente versie laat zien dat áls er iets “aan het licht komt”, dat het neusverkoudheidje is.

De rest is negatief. De aantallen benaderen de nullijn, dus erg representatief lijkt het niet meer te zijn.

Waar is sinds begin mei -CoV-2 gebleven?

RIVM legt nu ook uit, dat de steekproeven bij deze testposten niet zo relevant zijn. Reden voor ons, om ze toch nog maar even als hard bewijs te handhaven dat het “killervirus” al maanden “uitgemoord” is.

Dat klopt natuurlijk ook, aangezien de “autoriteiten” snel na het verdwijnen van SARS-CoV-2 de PCR-test van Karry Mullis zijn gaan misbruiken en daarmee een heuse “Coronatest- op poten hebben gezet.

Het schijnt dat een arts het RIVM voor het gerecht wil dagen om gesjoemel met cijfers aan te tonen. Benieuwd welke benoemde hier de vingers aan wil branden, met die “-noodwet” a.i. in aantocht.

Ook schijnt er tegen Chef RIVM Professor Dr. Jaap van Dissel – die al vrij prominent op de Medische Blacklist prijkt – aangifte wordt gedaan? Iets met pedofielen, kinderverkrachting en -moord. Tja, je weet het …….

Lees verder bij de bron: Time2wakeup


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Smeulende puinhoop van minister Blok: Helft huurcontracten inmiddels tijdelijk geworden

Corona-wrijving begint? Boze buurtbewoners bestoken vervelende hangjongeren met vuurwerk