in , , ,

De virus leugens worden steeds groter en groter

de leugen waarin wij leven the l e1607644172730
Screenshot YouTube

Het is niet de eerste keer dat de wereld in aan angststuip wordt gejaagd door een mysterieus virus dat wel zeker de halve wereld zal gaan besmetten.

Het enige verschil met de vorige nepepidemieën is dat dit keer de leugens vele malen groter zijn en langer worden volgehouden waardoor draconische maatregelen mogelijk zijn.

Als je weer even met beide benen op de grond wilt komen na weer een barrage aan alarmerende berichten over het vreselijke virus, dan is het altijd nuttig om even te kijken bij Jon Rappoport, de medische journalist die zich al jaren bezighoudt met het ontmaskeren van de medische- en farmaceutische industrie en de krachten die deze instituten controleren.

Voor Jon bestaat er geen enkele twijfel dat we hier te maken hebben met een nepepidemie en waarom hij dit vindt staat beschreven in zijn eerdere artikelen die hier te vinden zijn.

Hij concentreert zich nu op het maken van vergelijkingen met eerdere nepepidemieën zoals het West Nile virus, , MERS, de , en Zika.

Het grote verschil dit keer is de leugen, dat wil zeggen de omvang van de leugen.

In vorige “uitbraken” namen de organisatoren zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Centre for Disease Control (CDC, het Amerikaanse RIVM) er genoegen mee om de propaganda vrij snel te beëindigen nadat de dreiging was bedacht, waardoor deze verdween.

Dit keer voelen de machten achter de schermen zich veel overmoediger en gooien permanent olie op het vuur om de illusie te creëren van een enorme vuurzee. Dat is zo ongeveer de essentie van het huidige verhaal.

In alle andere opzichten is de “epidemie” van 2020 gelijk aan de vorige neppers. De koddige aankondiging van een virus uitbraak. Het op miraculeuze en verdachte wijze ontdekken van een virus. Het toepassen van allerlei tests die niet werken. Het aantal slachtoffers veel groter maken dan er in werkelijkheid zijn. Belachelijke claims dat dit virus zich wereldwijd zal verspreiden en daar waar wél ziekte voorkomt vervolgens de werkelijke oorzaken daarvan verbergen omdat die niets te maken hebben met het virus.

Maar, zo zegt Jon, omdat de angstporno dit keer vele malen groter is dan vorige keren slagen autoriteiten er in om complete bevolkingsgroepen in quarantaine te plaatsen. Dit bewijst dan weer voor de massa (maar dat doet het in werkelijkheid niet) dat dit virus wel gevaarlijk moet zijn anders zouden ze niet zoveel mensen in quarantaine plaatsen.

Het gevolg van al deze gedwongen en zelf opgelegde quarantaines is dat de handel, industrie en beurzen in elkaar storten. De wereld is dan nu zo ongeveer klaar om iedere vorm van medisch dictatorschap zonder morren te aanvaarden.

China was natuurlijk ook het ideale land om deze nepepidemie te starten, want de daar deinst er niet voor terug om 100 miljoen landgenoten in “lock down” te plaatsen, waardoor de hele wereld ervan wordt doordrongen van hoe erg dit virus wel niet is. Het duurde dan ook niet lang voordat andere landen volgden en volgens Rappoport heeft een volkomen gestoorde Italiaan er nu voor gezorgd dat een kwart van de Italiaanse bevolking is afgesloten van de buitenwereld.

Het goede nieuws volgens Rappoport is dat ze dit keer in hun enthousiasme een stap te ver zijn gegaan met horrorverhalen zoals 40 tot 70 procent van de wereldbevolking zal met dit virus worden besmet en miljoenen zullen omkomen. Als dat niet gebeurt, dan zullen mensen zich dit soort hoogdravende woorden herinneren en een volgende keer zal het niet meer zo gemakkelijk lukken om een pandemie te creëren.

Ondertussen krijgt de Illuminati steeds meer grip op de bevolking die intussen niets liever wil dan een “veilig vaccin” en vrijheden hoeven ze al helemaal niet meer, alleen nog maar veiligheid.

En daarom wordt het nu tijd om alvast een kijkje te nemen in hoe de wereld er binnenkort uit gaat zien. Nu alleen nog in China, maar binnenkort ook bij ons op straat. De politie die met helmen loopt waarmee op afstand de temperatuur van voetgangers kan worden gemeten en waar beelden automatisch aan gezichtsherkenningssoftware kunnen worden gekoppeld. Allemaal voor de veiligheid van de burger uiteraard.

En zomaar in een taxi springen in de nabije toekomst zit er ook niet meer in. Zij hebben snel geleerd van de overheid, waardoor het publiek te maken gaat krijgen met grote terreur van overheden en kleine terreur van ondernemers die maar wat graag overheidsadviezen opvolgen.

Als we dan toch bezig zijn, kunnen we net zo goed contant  nog wat verder demoniseren, want dat werkte in China ook heel erg goed.

Supermarkten en foodservicegroothandels willen dat klanten bij het betalen van de boodschappen pinnen in plaats van contant betalen, meldt het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) woensdag.

De brancheorganisatie roept hiertoe op omdat klanten bij het contant betalen in veel gevallen fysiek contact hebben met een kassamedewerker en dat is vanwege het ongewenst.

Als klanten echt niet kunnen pinnen of erop staan om contant te betalen aan de kassa, dan verzoekt het CBL consumenten om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld ook weer van de kassa af te pakken. Zo wordt fysiek contact vermeden.

Dat alle klanten met iets hogere bedragen dan allemaal met hun vingers op hetzelfde pinapparaat hun codes intoetsen zal dan wel geen enkel gevaar opleveren. Wat zijn tenslotte een paar duizend vingerafdrukken op een pinapparaat van een drukke ?

Ondertussen heeft de WHO dan toch de langverwachte pandemie uitgeroepen en ze doet dit ongeveer tegelijkertijd met ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2015 05 05 13 53 08.dreigende lucht vlaggen eu en griekenland 01a e1430947455498

Dries aan de Griekse grens: “Geloof me, vrouwen of kinderen zie je hier écht niet. Hier staan alleen duizenden woedende jonge mannen.”

52e7d3464d51a514ea898675c6203f78083edbed5751754e74287f 640 failliet

Het Coronavirus zal meer mensen failliet laten gaan dan dat het doodt