in , , ,

Sinistere Rockefeller voedselsysteem agenda: Zij creëerden het, en willen het nu vernietigen

eb36b3092ffc063ecd0b470de7444e90fe76e7d61cb0194795f1c7 640 landbouw

Geen enkele groep heeft meer schade aangericht aan onze wereldwijde landbouw en voedselkwaliteit dan de Rockefeller Foundation schrijft William Engdahl. Zij begonnen in het begin van de jaren vijftig na de oorlog twee professoren van de Harvard Business School te financieren om verticale integratie te ontwikkelen, die zij “Agribusiness” noemden.

De boer werd het minst belangrijk. Vervolgens creëerden zij de frauduleuze Groene Revolutie in en India in de jaren 1960 en later de pro- Alliance voor een Groene Revolutie in Afrika – sinds 2006.

Geld van de Rockefeller Foundation creëerde letterlijk de rampzalige GMO genetisch gemanipuleerde planten met hun giftige bestrijdingsmiddelen. Nu is de stichting weer bezig met een grote beleidsverandering in de wereldwijde en landbouw – en het is niet goed.

In hun laatste rapport, True Cost of Food: Measuring What Matters to Transform the U.S. Food System, is de Rockefeller Foundation verwikkeld in een gecoördineerde inspanning om de manier waarop wij voedsel produceren en hoe wij de werkelijke kosten ervan berekenen, radicaal te veranderen, Zij beweren dat dit deel uitmaakt van een wereldwijde consensus, via de VN, om “duurzame” landbouw te creëren te midden van de voortdurende Covid-afbraakcrisis.

In plaats van een positieve verandering te zijn, is het de bedoeling onze toegang tot gezond voedsel en onze keuze van wat we eten radicaal te veranderen.

De stichting, die net het tweede voedselrapport in twee jaar heeft uitgebracht, werkt samen met het Economisch Wereldforum in Davos en de grote agro- om het voortouw te nemen. Hun nieuwe slogan is “True Cost of Food.”

Echte kosten?

Rajiv Shah, voorzitter van de Foundation, schrijft: “We hebben het afgelopen jaar samengewerkt met deskundigen en pleitbezorgers uit het veld om de impact van het Amerikaanse voedselsysteem te meten. Het resultaat is de eerste metriek voor de hele VS die ons kan helpen de kosten van ons voedsel nauwkeuriger te meten. Met deze nieuwe analyse zijn overheden, pleitbezorgers, voedselproducenten en individuen beter in staat om ons voedselsysteem zo te veranderen dat het voedzamer, regeneratiever en rechtvaardiger wordt…”

Hier moeten de woorden beter bekeken worden. Deze jongens zijn experts in NLP.

In feite leest het alsof dezelfde Rockefeller Foundation die verantwoordelijk is voor onze geïndustrialiseerde, geglobaliseerde voedselketen en de vernietiging die dat proces heeft aangericht op niet alleen de familieboerderij maar ook de kwaliteit van onze wereldwijde landbouw en dieet, nu hun creatie de schuld geeft voor de enorme externe kosten van ons voedsel.

Ze schrijven echter alsof de hebzuchtige familieboer de schuldige is, niet de agro-industrie.

Shah stelt: “Dit rapport is een wake-up call. Het huidige Amerikaanse voedselsysteem heeft een negatieve invloed op ons , onze gezondheid en onze samenleving.”

De Rockefeller-studie van Shah stelt:

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
immunaband armband

Nu in de wereld gaande, straks Nederland: Mensen compleet buitengesloten omdat ze geen digitale ID of QR-vaxpas hadden

e834b70a2cf7063ecd0b470de7444e90fe76e6dd1ab8164897f6c6 640 supermarkt

Agenda 2030: Supermarkten verhullen lege schappen met foto’s van eten en producten …