in , , ,

’Smeerlap Rutte doet bijnaam eer aan’ voor Pinokkio wacht een mooi baantje in Brussel

En weer doet premier Mark Rutte zijn bijnaam ’Pinokkio’ eer aan. Nu is al bekend dat de afschaffing dividendbelasting ons nog veel meer gaat kosten.

Het schrappen van de dividenttaks gaat Nederland minstens 2,4 miljard euro kosten. Wanneer wordt deze regering met al zijn ’correcte’ ministers en staatsecretarissen afgeserveerd? Minister Ollongren liegt er ook op los. De hele VVD is een corrupt zooitje die liegt en bedriegt. Wij dom volk blijven stemmen op de VVD terwijl we IN DE ZEIJK GENOMEN WORDEN. NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND heeft iets aan die afschaffing van de dividendbelasting, zelfs de grote bedrijven vinden het onzin en hebben zich negatief uitgesproken, maar Pinokkio Rutte zet zijn plan gewoon door en sloopt daarbij het laatste stukje geloof van dit .

IN EEN PAAR MAANDEN TIJD IS DE AFSCHAF VAN DE ENIGE BELASTING WAAR HELEMAAL NIEMAND BEHALVE MARK RUTTE VAN AF WIL DUS AL DIK EEN MILJARD EURO DUURDER GEWORDEN DAN EERST WAS BELOOFDONTKEND.

Voor multinationals is Nederland sowieso al een belastingparadijs met al die brievenbusfirma’s. Als Rutte dit plan echt doorzet geeft het alleen maar aan waar deze premier voor staat en dat is absoluut niet voor Nederland en zijn bevolking. Wij, de bevolking, moeten het missen van deze belastingopbrengst ophoesten, middels allerlei verhogingen zoals de btw. De ouderen gingen en gaan er helemaal niet op vooruit onder Rutte. MARK RUTTE IS EEN GROOT LIEGEBEEST DIE ZICH VOORBEREID OM TE GAAN LIKKEN IN BRUSSEL.

 

 

Trouwens ook fractieleiders, onder wie Pechtold, kunnen er wat van. Daar zullen we het zo nog eens over hebben, Triest!. GEEN van de coalitie partijen is met Rutte eens maar likken nog steeds zijn reet want als ze het kabinet laten vallen komen er verkiezingen en wordt het een bloedblad in Den Haag!.

Het gaat beroerd met D66: partij is gehalveerd in de peilingen

peiling

Het waren niet de beste weken voor nazi opperhoofd Alexander Pechtold. De nep-leider van D66 had problemen met een ex-vriendin die haar beklag deed. Bovendien viel het afschaffen van de dividendbelasting niet goed bij zijn achterban. In de laatste peilingen van Maurice de Hond is D66 dan ook bijna gehalveerd: van 19 naar 10 zetels.

“D66 staat nu op het laagste niveau sinds juni 2010 en lijkt in een vergelijkbare positie te belanden als de in de vorige coalitie”, aldus De Hond tegen het AD. Voor hem zijn de peilingen geen verrassing. “Bij het aantreden van het kabinet eind 2017 heb ik al voorspeld dat dit voor D66 slecht zal aflopen.” Dat komt volgens de opiniepeiler, omdat de partij wordt gedwongen om conservatief beleid te steunen. Dat valt slecht bij de doorgaans progressieve D66-stemmers.

De rol van D66 bij het besluit om de Armeense kinderen Lili en Howick in Nederland te laten blijven, heeft daarnaast ook niet het verwachte positieve effect gehad op de peilingen. “Dat ligt aan de positie van Pechtold. Die is zijn geloofwaardigheid inmiddels behoorlijk kwijt, ook onder een deel van zijn eigen kiezers.”

Heel Holland alsmede ook nog tevens de rest van Nederland is nu wel echt klaar met Pechtold.

De peilings van De Hond zeiden het al, de peilings van De GeenStijl zeiden het nog harder en nu zeggen de peilings van De EenVandaag het ook: niemand vertrouwt Alexander Pechtold meer. De D66-leider staat allerlaatste in de ranking van populair bij de eigen achterban. Maar ook echt allerlaatste. Het vertrouwen in Pechtold onder D66-stemmers kelderde van 92 naar 42 procent. “Iemand zegt: “Opgeven referendum, doorgaan van de vrijstelling dividendbelasting ipv voor , onderwijs en .””Scherp gezien wel, Iemand. Ook HP/Van Dijk rijdt het D66-karretje door de Pechtoldpoep en concludeert: “De keuze voor een nieuwe partijvoorzitter en diens visie op de toekomst wordt een van de belangrijkste in het recente bestaan van D66. Daarmee kan zaterdag 6 oktober zomaar bijltjesdag voor Pechtold worden.”

Hoor hoor. Doei Pechtold. En neem je rotzooi mee.

pechtold

Steun voor regering brokkelt nog verder af en DENK en GroenLinks worden groter

We zien sinds het begin van het nieuwe politieke jaar, dat deze klote regering flink aan steun heeft verloren in de peilingen, maar ja wat wil je veel beloven niets doen. Deze week kunnen we zien in de peilingen van Maurice de Hond dat het Kabinet nog meer zetels inlevert. De PVV levert ook een zetel in en GroenLinks, en DENK stijgen in de zetelpeiling van De Hond. Een verschrikking.

We hebben een tijd lang gezien dat op rechts er veel verschuivingen waren. Voornamelijk Forum voor Democratie kon daar flink van profiteren. En het linkse verbond tussen GroenLinks, SP en de PvdA die stijgen???, want als u naar de zetelverdeling kijkt in de nieuwe peiling, dan wordt links alsmaar groter, samen met Erdogan´s DENK.

De PVV verliest zelfs een zetel, waardoor GroenLinks naast de VVD op eenzame hoogte, op de tweede plaats staat. Langzaam maar zeker kruipt GroenLinks steeds meer naar de eerste plek. Forum voor Democratie staat al heel lang stabiel op de derde plek en het lijkt alsof het maximum is bereikt, maar ‘links’ kan nu alleen nog maar groeien. De charmes van Jesse Klaver zijn succesvol en qua charisma heeft hij meer mee dan Thierry Baudet. Voor je het weet, wordt Klaver premier. Brrr.

Rutte wacht post in Brussel bij een multinational

ALS MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE ZIJN ZIN KRIJGT MET DE AFSCHAFFING VAN DE DIVIDENDBELASTING ZAL HEM DAT LONEN.

Rutte zal voor een mooie post in Brussel in de race zijn. Hij zal daar uiteraard vooral Europese belangen gaan behartigen misschien wel ten koste van Nederland. Het wordt voor ons rijke landje in de ogen van de rest van de Unie oppassen geblazen. De leden zullen vooral blijven azen op onze goed gevulde pensioenkassen van samen €1400 miljard euro die bijvoorbeeld Frankrijk op de grote hoop wil kieperen.

Premier staat niet voor bevolking

Voor multinationals is Nederland sowieso al een belastingparadijs met al die brievenbusfirma’s. Als Rutte dit plan echt doorzet geeft het alleen maar aan waar deze premier voor staat en dat is absoluut niet voor Nederland en zijn bevolking. Wij, de bevolking, moeten het missen van deze belastingopbrengst ophoesten, middels allerlei verhogingen zoals de btw. De ouderen gingen en gaan er helemaal niet op vooruit onder Rutte. Waarschijnlijk wacht hem straks een mooi baantje bij een multinational met een giga salaris.

De leugens van Rutte op rij

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu ook in Nederland: Afghaanse asielzoeker verkracht zwakbegaafd meisje, rechter straft licht zodat hij kan blijven

Privatisering en marktwerking zijn slecht, altijd!