in

Sterftecijfer corona slechts 0,2% (17 keer lager dan schatting WHO)

TheDigitalArtist / Pixabay

Een artikel in de Wall Street Journal bevestigt wat veel mensen al sinds het begin van de lockdowns zeggen: corona is veel minder dodelijk dan gedacht.

Bij de berekening van de sterftecijfers wordt geen rekening gehouden met de grote aantallen milde gevallen die niet zijn meegenomen in de statistieken.

Zelfs Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse aanpak van de coronacrisis, schrijft in een redactioneel stuk voor The New England Journal of Medicine dat ‘sterftecijfers mogelijk 10 keer lager zijn dan geschat’.

“De lockdowns zijn gebaseerd op de aanname dat er meer dan twee miljoen Amerikanen aan de zullen sterven,” schrijft moleculair bioloog Andrew Bogan voor de Wall Street Journal.

“Het model ging uit van een sterftecijfer – het deel van de besmette mensen dat sterft – van 1%-3%,” voegde hij toe. “De Wereldgezondheidsorganisatie ging uit van een sterftecijfer van 3,4%.”

Uit nieuw onderzoek van de Stanford-universiteit blijkt dat er ongeveer 50 tot 85 keer meer mensen besmet zijn met corona dan gemeld.

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

En vergeet niet de 100 duizenden patienten die voor gesloten dokters en hospitalen kwamen te staan en waarvan hun ziektebeeld dramatisch verslechterde sinds de lockdowns. Ik ken een verhaal van Litouwen, of Lithuania. Ik raak in de war bij die twee. Hoe dan ook, en opa van een vriend van mij heeft een colostomie/ ontlasting in een zak buiten het lichaam. Dat slangetje raakte los, uit zijn lichaam. Die man ging met zijn dochter naar zijn huisarts en werd weggestuurd. Die man is 94 jaar. Hij de volgende dag naar het ziekenhuis, werd hij weer weggestuurd. Die man heeft 4 of 5 dagen lang continue in zijn eentje en te voet alle hospitalen en dokters afmoeten gaan. Terwijl zijn ontlasting in zijn lichaam druppelde.

Deze fake corana scare is dodelijk voor andere zieken. Niet voor de mensen die corona hebben. Het is duivelswerk om bestaande patienten hulp te weigeren omdat je je hospitaal hebt omgebouwd naar een crisis centrum voor een fake pandemie. Daar kom ook de sterfte piek in de eerste maand maart vandaan. Dat zijn geen corona doden maar patienten van andere ziekten waaraan hulp werd ontzegt.

Vangils
1 jaar geleden

Niet toegeven wij zaten verkeerd blijven ophokken maar hoelang nog ?

Volgens Grapperhaus maakt de politie echt geen gebruik van Clearview-gezichtsherkenningssoftware

OOKLA 5G interactieve kaart toont locaties van sneller 5G internet, niets in Nederland