in

Sterftecijfer corona slechts 0,2% (17 keer lager dan schatting WHO)

fail 1560499005 e1587482093347
TheDigitalArtist / Pixabay

Een artikel in de Wall Street Journal bevestigt wat veel mensen al sinds het begin van de lockdowns zeggen: corona is veel minder dodelijk dan gedacht.

Bij de berekening van de sterftecijfers wordt geen rekening gehouden met de grote aantallen milde gevallen die niet zijn meegenomen in de statistieken.

Zelfs Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse aanpak van de coronacrisis, schrijft in een redactioneel stuk voor The New England Journal of Medicine dat ‘sterftecijfers mogelijk 10 keer lager zijn dan geschat’.

“De lockdowns zijn gebaseerd op de aanname dat er meer dan twee miljoen Amerikanen aan de ziekte zullen sterven,” schrijft moleculair bioloog Andrew Bogan voor de Wall Street Journal.

“Het model ging uit van een sterftecijfer – het deel van de besmette mensen dat sterft – van 1%-3%,” voegde hij toe. “De Wereldgezondheidsorganisatie ging uit van een sterftecijfer van 3,4%.”

Uit nieuw onderzoek van de Stanford-universiteit blijkt dat er ongeveer 50 tot 85 keer meer mensen besmet zijn met corona dan gemeld.

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gezichtsherkenning

Volgens Grapperhaus maakt de politie echt geen gebruik van Clearview-gezichtsherkenningssoftware

Schermafbeelding 2020 04 21 om 18.11.27

OOKLA 5G interactieve kaart toont locaties van sneller 5G internet, niets in Nederland