in , , , , ,

Steun Europese Centrale Bank aan EU-klimaatagenda onwettig, gaat leven van burgers fors duurder maken

Volgens Europese verdragen luidt de officiële taak van de Europese het bewaken van de prijsstabiliteit. Zich bemoeien met beleid hoort daar uitdrukkelijk niet bij. Toch is de wederom over alle wettelijk bepaalde grenzen heengestapt door nu openlijk de extreem kostbare klimaatagenda van de te gaan steunen en financieren.

Deze agenda zal grote delen van de in , en daarmee de gemiddelde welvaart, wegvagen, waardoor de gewenste verarmde en daardoor totaal afhankelijke en controleerbare bevolking ontstaat.

In de statuten van de ECB staat duidelijk dat de centrale bank zonder vooroordeel het algemene economische beleid van de EU moet steunen door de prijzen zo stabiel mogelijk te houden. ‘Er is niets legaals aan het goedkeuren van de verklaring van de ECB dat nu zal worden geluisterd naar Al Gore en Jennifer Morgan van , die beiden de 16 jarige ‘persoon van het jaar’ – Greta Thunberg, het hysterische trekpopje van de internationale klimaatsekte – manipuleren.’

Terug naar de ECB, dat noch de plicht, noch het recht heeft om het te ‘beschermen’ en klimaatbeleid mogelijk te maken. ‘Dit lijkt dan ook een persoonlijke agenda,’ constateert de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Het lukte Greenpeace immers om (het World Economic Forum in) Davos binnen te komen en de Europeanen te beïnvloeden, die zich er nu helemaal in gaan storten.’

‘Groene obligaties slechtste investeringen ooit’

Klimaatverandering is  echter niet de taak van een centrale bank. ‘Het promoten van ‘groene obligaties’ (en aandelen, zoals ook in gebeurt) is de slechts mogelijke investering gebleken. Instituten hebben ons al gevraagd om een portfolio op te stellen met groene investeringen die geen verliezen, zodat ze kunnen beweren dat zij in ‘groen’ (of ‘duurzaam’) beleggen.’

‘Iedere inzet in ‘groene’ investeringen gaat tegen de ECB opdracht in om te zorgen voor prijsstabiliteit. Die taak mag niet worden verzaakt. Het is een onmogelijke taak de groene agenda te ondersteunen.

Het lijkt erop dat de ECB constateert dat als de Europese Commissie streng klimaatbeleid oplegt, de kosten van alles zullen stijgen, en de Duitse auto industrie zal worden weggevaagd omdat de verbrandingsmotor feitelijk wordt verboden. De ECB heeft aanzienlijke politieke vrijheid en macht om deze groene agenda in de EU af te dwingen.’

‘Dit lijkt absoluut een agenda te zijn die de Europese richting 2032 verder zal ondermijnen, waardoor het separatisme (meer exits na Brexit) zal groeien.’ ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ECB heeft dit keer gelijk !
1 jaar geleden

Misschien lees ik zaken anders maar de ECB constateert en waarschuwt dat als de EU de groene Gretha route wil volgen die mensen als Frans Timmermans en Truus van Leyen voorstaan dan is dat een enorm kostbare aangelegenheid die de welvaart in een heel continent aantast. En dat klopt voor 100 %.
Dus in dit geval een pluim voor de ECB ….. die volkomen terecht aan de rem trekt.
Misschien dat de ECB ook nog eens wil waarschuwen voor de gigantische kosten van de immigratie wat een nog grotere ramp is voor de EU en waar je praat over honderden miljarden los van de enorme problemen met het gedrag van de mensen uit Afrika.

Vrijspraak voor zorgbestuurder die 1,5 miljoen euro zorggeld in het casino heeft verbrast

Voormalig CNN-medewerker: “We hebben video’s over Donald Trump gemanipuleerd”