in , , ,

Sylvana Simons (BIJ1) wil spoeddebat om een ‘klimaatcrisis’ uit te roepen

Via.

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Alles over bier en eten!


Bier Butler

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Op zich heel goed dat mevrouw SImons bezorgd is. Het probleem is alleen dat de aarde niet is wat het lijkt. Als mensen de film de Matrix hebben gezien begrijpen ze wat ik bedoel. Er zijn krachten aan het werk achter de schermen die het niet het goed voor hebben met mensen en die alles uit de kast halen om mensen te bestelen, bang te maken, uit te roeien, te vergiftigen etc. Het probleem stamt uit de geschiedenis van de mens en het feit dat aliens minder ver zijn dan men denkt.
    Het probleem laat zich het beste oplossen door te doorzien wat er aan de hand is. Mensen moeten bewust worden wat er aan de hand is. Als voldoende mensen doorhebben wat er aan de hand is dan is het probleem heel snel opgelost. De kennis is er, de technieken zijn er en de middelen zijn er.

  2. Nederland alleen kan weinig aanrichten als je weet dat alleen al China meer dan 60 keer zoveel Co2 uitstoot dan ons kleine kikkerlandje. U weet wel Co2, bedacht om mensen bang te maken en op kosten te jagen. Maar goed, inmiddels staat superaandachttrekker S.S. weer in the picture.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

“Onderzoeken” tonen aan dat Nederland door supermensen wordt bevolkt

Wilhelmus was te nationalistisch voor Winterswijk, tijdens 75-jarige viering alleen Duits volkslied