in

Terug naar 2015: VS- en Chinese wetenschappers maken een Coronavirus…

In 2015 hebben Amerikaanse en Chinese onderzoekers van het Wuhan-Instituut voor Virologie samengewerkt om een dierlijk om te vormen tot een coronavirus dat de mens kan aanvallen.

Wetenschappers van prestigieuze Amerikaanse universiteiten en de FDA. de Amerikaanse Food and Drug Administration werkten rechtstreeks samen, met Xing-Yi Ge en Zhengli-Li Shi, van het Wuhan Institute of Virology, de twee co-auteurs van het onderzoek/sartikel.

De financiering van het onderzoek, werd gedaan door de Chinese en . Het onderzoeksteam slaagde erin om een vleermuis-coronavirus aan te passen, zodat het in staat was om mensen te besmetten…

Tja, wat moet je dan met de huidige staat van kennis over de oorsprong van het Corona-virus in 2020..??


Amerikaanse en Chinese onderzoekers, gefinancierd door zowel de -regering, als die van China, hebben samengewerkt, om een dodelijk nieuw coronavirus te creëren.

Een virus dat in zijn effecten zeer vergelijkbaar is met het coronavirus dat de huidige pandemie veroorzaakt..!

Het onderzoek is in detail beschreven in een wetenschappelijk artikel van december 2015, dat is gepubliceerd in het prestigieuze ‘Nature Medicine’. Dit artikel en de PDF’s met de gehele bibliografie kun je  ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wordt waaaaakkkkkkeeeer !!!!!!!!!
10 maanden geleden

Dat geeft dus precies aan waar regeringen staan … Burgers denken dat regeringen de burgers vertegenwoordigen. Van dat vertrouwen moeten ze heel snel af !!!! Net zoals dat we in een democratie leven. Dat is ook niet waar. Het zijn de banken en de grote multinationals die de dienst uitmaken. De mensen van deze aarde zijn op alle mogelijke manieren bedrogen, bestolen, vergiftigd en vermoord. De regering, overheden, banken, pharma industrie, de NGO’s (niet regerings-organisaties), zelfs de geschiedenis van de mens op aarde …. zij hebben ons allemaal op een verschrikkelijke manier bedonderd.

Privacy First steunt stichting Stop5GNL bij kort geding

Het doel van de lockdowns onthuld: Bestaande economie minimaliseren en herstarten zonder CO2