in

Terug naar 2015: VS- en Chinese wetenschappers maken een Coronavirus…

53e0d3464e50aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e71267ed79745 640 coronavirus

In 2015 hebben Amerikaanse en Chinese onderzoekers van het Wuhan-Instituut voor Virologie samengewerkt om een dierlijk coronavirus om te vormen tot een coronavirus dat de mens kan aanvallen.

Wetenschappers van prestigieuze Amerikaanse universiteiten en de FDA. de Amerikaanse Food and Drug Administration werkten rechtstreeks samen, met Xing-Yi Ge en Zhengli-Li Shi, van het Wuhan Institute of Virology, de twee co-auteurs van het onderzoek/sartikel.

De financiering van het onderzoek, werd gedaan door de Chinese en Amerikaanse overheid. Het onderzoeksteam slaagde erin om een vleermuis-coronavirus aan te passen, zodat het in staat was om mensen te besmetten…

Tja, wat moet je dan met de huidige staat van kennis over de oorsprong van het Corona-virus in 2020..??


Amerikaanse en Chinese onderzoekers, gefinancierd door zowel de VS-regering, als die van China, hebben samengewerkt, om een dodelijk nieuw coronavirus te creëren.

Een virus dat in zijn effecten zeer vergelijkbaar is met het coronavirus dat de huidige pandemie veroorzaakt..!

Het onderzoek is in detail beschreven in een wetenschappelijk artikel van december 2015, dat is gepubliceerd in het prestigieuze ‘Nature Medicine’. Dit artikel en de PDF’s met de gehele bibliografie kun je  ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5gkg

Privacy First steunt stichting Stop5GNL bij kort geding

climate change 1542281354

Het doel van de lockdowns onthuld: Bestaande economie minimaliseren en herstarten zonder CO2