in , ,

Privacy First steunt stichting Stop5GNL bij kort geding

Privacy First heeft op 20 april een verklaring uitgedaan waarin zij aangeeft het kort geding van stichting Stop5GNL te steunen.

Bas Filippini, voorzitter van Privacy First geeft in de verklaring aan dat er grote onduidelijkheid is over de gezondheidsrisico’s van 5G- en stelt dat, indien de schadelijkheid van 5G niet goed onderzocht en afdoende afgedekt is, direct sprake kan zijn van schending van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, een vrije leefomgeving en het recht op lichamelijke integriteit.

Stichting Stop5GNL is zeer verheugd dat Privacy First achter het kort geding staat.

Zoals ook in de dagvaarding verwoord, maken wij ons zorgen om het feit dat met een uitrol van 5G inbreuk gemaakt gaat worden op onze fysieke leefomgeving en ons privé- en gezinsleven, zoals neergelegd in artikel 8 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM).

De uitrol van 5G, met alle gezondheidsrisico’s die ermee gepaard gaan, kan enorme gevolgen hebben voor onze fysieke en mentale gezondheid, die niet te rechtvaardigen zijn.

Ook Privacy First verwijst in de verklaring nadrukkelijk naar artikel 8 van het EVRM en geeft aan dat onze de mensenrechtelijke plicht heeft om …..

Lees verder bij de bron: StralingsBewust – Verzamelpunt voor informatie over straling


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB bespreekt acceptatie van ongewenste(junk) obligaties als onderpand

Terug naar 2015: VS- en Chinese wetenschappers maken een Coronavirus…