in

Terwijl u hamsterde is het stikstof-akkoord er doorheen gemanoeuvreerd

De krant voor boeren schrijft dat de coalitiepartijen deze week in DE LUWTE van de tot een akkoord zijn gekomen over het stikstofbeleid.

Haagse bronnen zeggen het diplomatiek: “Wij zijn optimistisch over de kans dat er op zeer korte termijn een ondertekend akkoord ligt over de insteek en de aanpak.”

“Een akkoord is pas ‘echt’ als de HANDTEKENING van de betrokken ministers er onder staat.” zegt een betrokkene.

Inhoudelijk wordt weinig prijsgegeven over het akkoord.

Afgelopen donderdag hebben de coalitiepartijen gesproken over een breed pakket aan maatregelen. Zodra de financiële paragraaf helemaal rond is, wordt er de finale hamerklap op gegeven.

Ingewijden fluisteren “dat het financieel wel goed zal komen”, ondanks de vele biljoenen dollars die nu wereldwijd worden uitgegeven om het zogenaamd levensgevaarlijke corinavirus te beheersen.

Maar dat geld moet echter nog wel eerst door iemand verdiend worden…..

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

Wanneer pakken we dat satanistische tuig aan. We worden slaven van die dictators. REVOLUTIE is onze enige redding!!!

dirkjan
11 maanden geleden

De democratie is verkocht.

Sjoerd Dijkstra
11 maanden geleden
antimosli
11 maanden geleden

Revolutie is het enige middel wat ons nog kan redden want kabinet Rutte en de meeste politieke partijen en de top ambtenaren ( de 5de kolonne ) hebben
niets met op met het ” Nederlandse volk ” en brengen ons steeds dichter bij de afgrond van de EU en als we daarin gevallen zijn is het einde verhaal.

lisa.vg
11 maanden geleden

Je hoeft alleen maar naar de Arabische lente te kijken om te weten waar revoluties toe leiden, dictaturen. Zo ook bijna met alle voorgaande revoluties, die van Frankrijk bracht Robbespiere etc. Dit is dus precies waar we toe gedreven worden. Op school wordt ons valselijk geleerd hoe een revolutie de macht van het volk was/is.

Stop de Nieuwe Wereld Orde NU !!
11 maanden geleden

Wees gerust want het moment dat deze regering naar huis gaat is niet ver meer !! Mensen zijn uitgerust en hebben uitgebreid de tijd gekregen om over dingen na te denken en op internet te lezen. Hoe ze al jaren zijn gebruikt als loonslaven zodat ze nauwelijks aan leven toekwamen. Hun kinderen nauwelijks zagen terwijl die opgroeiden. Ze zijn verbaasd om te zien hoeveel rustiger en aangenamer het leven kan zijn zonder een overheid die zoveel belasting eist dat je als gezin dagelijks hard in de weer bent en aan het eind nog maar net voldoende om je hoofd boven water te houden.
Alle computers, machines, robots, machines ten spijt zijn we dag en nacht in de weer.
Hier klopt iets totaal niet !!!!

Jaap
10 maanden geleden

Goede zaak, moet snel iets gebeuren aan de overmatig stikstof uitstoot. De natuur gaat eraan kapot en wij dus ook op termijn.

Sprookjes
Antwoord aan  Jaap
10 maanden geleden

Over welke stikstof praat je dan Jaap? Is het de NH3 of de NOx of de N2 in de lucht ? En waarom zijn die dan gevaarlijk want zelfs de EU heeft het nooit over gevaarlijk gehad …
Lees eerst eens over wat de bezwaren zijn en waarom plotseling over een stikstof uitstoot gesproken wordt.
Ik denk dat het meer is omdat langzaamaan iedereen ziet dat het helemaal niet warmer wordt (er is meer poolijs dan ooit) en dat het sprookje van CO2 in het water valt. Ze zochten dus een nieuw sprookje.
Wordt wakker Jaap !!!

Het sterftecijfer in Nederland en Europa is niet hoger door het coronavirus

Riemen vast: Het IMF vreest recessie van niveau crisis 2008 of erger