in , ,

Een whopping 92 miljard begrotingstekort en toch komt Rutte III met wéér een stortvloed aan klimaat maatregelen

kalhh / Pixabay

Corona leidt tot een economische crisis. Het begrotingstekort van de is al 92 miljard euro. Kabinet- III neemt maatregelen, maar alleen binnen de strakke kaders van de klimaatideologie. Met alle gevolgen van dien.

Het regent miljarden

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken steekt 150 miljoen in de verduurzaming van woningen, ‘bijvoorbeeld met LED-lampen’. Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën komt met een CO2-heffing voor de industrie.

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) doet haar duit in het zakje met nieuw statiegeld op plastic flessen: voortaan betaal je als consument 15 cent per fles meer. Het regent miljarden.

Je zou bijna vergeten dat ze opgehoest moeten worden door miljoenen burgers die nu vrezen voor hun baan.

Kabinetslijn is groene lijn

De maatregelen komen bovenop eerdere maatregelen die het kabinet al getroffen heeft tijdens de coronacrisis. Zo kondigde de regering begin april aan kolencentrales te sluiten en 200 miljoen te steken in het aardgasvrij maken van huurwoningen. De rode lijn van het economisch beleid kleurt groen.

Boeren: ‘Hier waren we al bang voor’

Van de bewindslieden gaat niemand zo ver als Carola Schouten. De minister van Landbouw steekt wel vijf miljard in de bestrijding van stikstof. Daarvan  ……

Lees verder bij de bron: Cultuur onder Vuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
1 jaar geleden

Het kan niet anders dan dat deze regering krijgt opdrachten van een partij als de Rothschilds waarvan bekend is dat die een Lucifer aanhanger is. En voor de goede orde: Lucifer is niet de partij die veel op heeft met mensen en dan druk ik mij extreem mild uit. Het is de hoogste tijd dat de mensen zich los maken van deze maffia .. en het moet zeker zou zijn dat de regering realiseert dat zij de burgers vertegenwoordigt en niet een zekere Rothschild of een Nieuwe Wereld Orde.
Het is de hoogste tijd dat de mensen van deze aarde het juk van zich af gooien en zich zich losmaken van partijen die menen dat zij over mensen menen te moeten regeren alsof zij goden zijn, Want dat zijn het zeker niet. De onderdrukking, de moorden, de afpersing, de leugens .. er is werkelijk geen einde aan het leed wat mensen is aangedaan. Het is afgelopen.

Nummer 19 alweer: Opnieuw brand in een zendmast, stop hier asjeblieft mee!

EU: Asielzoekers moeten gemakkelijker naar Europa kunnen, asielaanvragen in het vervolg ook via e-mail en post