in

Brief aan alle Nederlanders – Bedaard relativeren

migration
briefkasten2 / Pixabay

Het zit me momenteel dwars dat er op een aantal alternatieve kanalen gedaan wordt alsof dit nog alle kanten op kan gaan, terwijl de tekenen aan de wand toch niet veel te wensen over laten.

Ook onze middenklasse, mensen die vaak veel geïnvesteerd hebben in de oude realiteit, willen niets weten van het gevaar van onze huidige situatie en de implicaties hiervan voor onze zeer nabije toekomst, “het nieuwe normaal” zeg maar.

Dat gezellig reutelen over het virus en die “malle conspiracy-theoristen” hangt me zo langzamerhand de strot uit.

Bovengenoemde twee partijen doen meer kwaad dan goed met hun misplaatste relativerende houding, ik vraag me af of anderen dit ook zo zien?

Waar bij de media alle stoppen zijn doorgeslagen en we het moeten stellen met hun alarmistische en sensatiebeluste berichtgeving, heerst er bij een aantal alternatieve mediakanalen een tendens om relativerend en vooral bedaard over te komen.

Nu zeg ik niet dat schreeuwen en mensen bang maken hier de juiste tactiek is, maar de relativerend berichtgeving van veel media kanalen bagatelliseert de ernst van de situatie waarin we ons bevinden, en doet in tijden als deze naar mijn mening meer kwaad dan goed.

We zitten in een op hol geslagen politiek systeem, een brandend huis, een brandend Nederland, Europa en een brandende wereld, en dan wordt ons verteld eerst eens even te kijken of de vlammen wel echt zijn, en of het vuur werkelijk zo heet is dat we ook in actie moeten komen.

Gelukkig zijn er ook in deze tijd de wat meer ongenuanceerde geluiden te horen zoals die van  London Real/ David Icke en onze eigen Jensen, die zich nagenoeg geen blad voor de mond nemen.

Dus zal ik het zelf ook maar eens even ongenuanceerd er uitflappen:

“Als je nu nog niet ziet dat we massaal worden afgeleid met de paniek en hysterie die bewust en doelmatig op ons los wordt gelaten dan heb je stront in de ogen!” JA STRONT!

Als er een terroristische aanslag is gepleegd dan moeten alle neuzen van de media dezelfde kant op wijzen, dan mag er geen paniek ontstaan, zijn er media-briefings door de minister-president en brengt ieder nieuwskanaal zijn eigen gematigde versie hiervan naar buiten.

Nu is het een “free-for-all media frenzy”, de reguliere media kunnen roepen wat ze willen, publiceren wat ze willen op uiterst alarmistisch toon, geven sensatiebelust verslag zonder remmingen en brengen complete paniek teweeg.

Dat mag nu ineens wel? Waarom? En wat gebeurt er ondertussen?

5G wordt er zo snel mogelijk doorgedrukt, in Engeland worden veel torens opgericht nu iedereen binnen zit, het moet er door en wel zo snel mogelijk, ook in Nederland. Is ons daar iets over gevraagd?

Men praat al over het afschaffen van contant geld.

Men wil ons gaan traceren met onze mobiele telefoons. Thuis laten? “Traceerbaarheidsplicht!!” Nog niet van gehoord? Wacht er maar op.

Ineens moeten we (weer) allemaal gevaccineerd worden, nu met gratis chip er bij! “Brought to you by Bill Gates and Gavi”.

Allerhande onpopulaire maatregelen zoals het stikstofbeleid worden er snel doorgedrukt, protesteren mag niet met …..

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2561252071 0af988f93f baby slaap

Verband tussen slechte slaap in babytijd en gedragsproblemen bij peuters

57e4dc4b4a53b10ff3d8992cc52036761d39c3e4565977417d2f79d094 640 electric car

Honderd jaar geleden reden in ons land 126 elektrische auto’s