in ,

Testmethode voor COVID-19 al in 2015 gepatenteerd

Door niemand minder dan ene Richard .

Alle zogenaamde “factcheckers” gaan dit direct afschieten als “misverstand” en “onoordeelkundig gebruik” van amateuronderzoekers. Richard Rothschild zal dan ook ongetwijfeld geen familie zijn van…. Het argument zal waarschijnlijk verder zijn, dat de naam COVID-19 er bij de definitieve aanvraag aan is toegevoegd. Met terugwerkende kracht, als het ware. Dat zal dan wel, maar in 2015 is de eerste aanvraag gedaan, het staat er echt.

Zoals wij het lezen is het een ordinair enkelbandje via de . Het leek er even op, dat de junta in belangen had in dit project. Het is niet echt van de grond gekomen. De PCR test bleek lucratiever en waarschijnlijk gemakkelijker te manipuleren, omdat het geen “footprint” achter laat, in tegenstelling tot “data via de cloud”.

Dat COVID-19 als donderslag bij heldere hemel over ons is uitgestort is een . Een dergelijke wereldwijde communistische vereist toch wat meer voorbereiding. Want  ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer corona nepnieuws van RTL 

Europese wetenschappers ontdekken langdurige natuurlijke immuniteit tegen Covid-19