in ,

Tip: Beleggen voor de kleine portemonnee en dan ook nog zonder transactiekosten is hier

BUX, lanceert STOCKS. Een nieuwe app waarmee iedereen in Europa aandelen kan kopen en verkopen zonder transactiekosten.

De lage rente krijgt spaargeld nog nauwelijks in beweging. Toch passen slechts weinigen hun financiële plan hierop aan. Onderzoek, uitgevoerd door ING, laat zien dat met name jongeren door de risico’s en een gebrek aan geld, argwanend zijn om te gaan beleggen.

Met STOCKS kunnen beleggers Europese en Amerikaanse aandelen kopen en verkopen zonder transactiekosten. Gebruikers die meer geavanceerde functionaliteiten willen, betalen een kleine fee voor de uitvoering van hun order.

Waar traditionele online brokers nog voornamelijk gefocust zijn op web, is BUX 100% gefocust op mobiel. Gebruikers van STOCKS kunnen alle handelingen, niet alleen het aan- en verkopen zelf maar bijvoorbeeld ook het klant worden, direct via de app uitvoeren.

De eerste 100.000 gebruikers ontvangen trouwens
een gratis aandeel van 100 euro, dat is toch mooi meegenomen!

Er staat wel een sterretje bij maar is vanwege je mails gaat ontvangen, verder vertrouw ik die mensen van BUX wel.En denk 10 keer na over wat je doet, volg je instinct! Nee ik heb geen aandelen in BUX…

€0 commissie.

Online een gokje wagen kan natuurlijk ook.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voltrekt zich een grote ramp in Californië? Grote natuurbrand baant zich een weg door oude kernafvalsite

Iemand die “van gas los” begrijpt? Wiebes deelt vergunningen uit als snoep voor juist méér gaswinning!