in

Udo Ulfkotte: Heldhaftige journalist die de CIA manipulatie van de media onthulde is dood gevonden

Udo Ulfkotte, een moedige, onbaatzuchtige, held is overleden op vrijdag op de leeftijd van 56. De erfenis die hij achterlaat is er een die de context geeft aan de huidige geopolitieke verhoudingen tussen de Verenigde Staten en Rusland.

Ulfkotte was een Duitse top journalist, werkzaam voor een belangrijke krant Duitsland, die naar buiten kwam en onthulde hoe de mainstream media liegt voor de CIA.

In een interview met RT in oktober 2014 deed Ulfkotte de CIA praktijken van manipulatie en omkoping uit de doeken:

 

 

“Ik heb een journalist geweest voor ongeveer 25 jaar, en ik werd opgeleid om te liegen, te verraden, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen.”

Maar om te zien hoe op dit moment in de afgelopen maanden de Duitse en Amerikaanse media probeert oorlog naar de mensen in Europa te brengen, om de oorlog naar Rusland te brengen… Dit is een point of no return en ik ga opstaan en zeggen; het is niet goed wat ik in het verleden heb gedaan, om mensen te manipuleren, om propaganda te maken tegen Rusland, en het is niet goed wat mijn collega’s doen en hebben gedaan in het verleden, omdat ze zijn omgekocht om de mensen, niet alleen in Duitsland verraden, maar iedereen in heel Europa.

“Ulfkotte onthulde ook dat hij werd gedwongen om het werk van de inlichtingendiensten onder zijn naam te publiceren, en hij met de “terminatie” werd bedreigd als hij niet deed wat ze zeggen.

De belangrijkste reden dat hij naar buiten kwam was omdat de inlichtingendiensten desinformatie pushten, om aan te dringen op een oorlog tussen Europa en Rusland.

 

Ulfkotte’s dood was naar verluidt het gevolg van een hartaanval. Echter, was hij zich bewust van de mogelijke gevolgen die zouden kunnen komen om wat hij onthulde. In een interview met Russia Insider, zei hij:

“Toen ik de Frankfurter Allgemeine Zeitung (Ulfkotte’s krant) vertelde dat ik het boek ging publiceren, stuurden hun advocaten me een brief dreigend met alle mogelijke juridische gevolgen als ik namen of geheimen zou publiceren, maar ik vind het niet erg. Ziet u, ik heb geen kinderen om voor te zorgen.”

Hij wist dat hij vervolgd zou worden door de staat, en dat werd hij. Ulfkotte vertelde RT dat Duitse officieren van justitie zijn huis doorzochten op ten minste zes verschillende gelegenheden.

Soortgelijke informatie werd bekendgemaakt door middel van de hoorzittingen van de Kerk senaatscommissie. Dat gebeurde in 1975 met senator Frank Church die de weg leidde en het feit onthulde dat hetzelfde gebeurde in de VS middels Operation Mockingbird.

Udo Ulfkotte: Europese media schrijven pro-Amerikaanse verhalen onder CIA druk:

Dit alles brengt ons terug naar nu, waar we inlichtingendiensten en de mainstream media zien pushen voor een oorlog met Rusland, en tegen Trump.

Ulfkotte onthulde ook het feit dat er mainstream media journalisten zijn die zijn opgeleid als CIA-agenten, dat is een onderwerp wat WeAreChange uitgebreid heeft beschreven door de jaren heen.

Ook bij de kerk verhoren, werd bekend dat de CIA een gif dart pistool ontwikkeld heeft” wat dodelijke hartaanvallen veroorzaakt en geen sporen achterlaat.”

Wij hebben niet alle feiten, en we weten niet precies wat er gebeurde met Ulfkotte, maar we weten wel dat hij een held was die alles op het spel zette zodat u de waarheid kent.

 

Lees verder via de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Respect voor Udo;ik las zijn boeken en artikelen graag!En zijn plotselinge dood is op zijn minst zeer verdacht!

1 jaar geleden

Weer een Europeaan met geweten die uit het leven is gerukt…..ik heb in America gewoont en ik kan beaamen dat de media een grote media propaganda machine is…..wie op zoek is naar de waarheid krijgt het in de schoot geworden. Bedankt voor het artikel. Moge Udo in vrede rusten….net als met Pim Fortuy, nooit vergeten zegt het geweten.

En weer een stapje verder naar complete controlestaat: Gemeente Enschede wil autonome drones inzetten voor beveiliging

Moeder slachtoffer ‘Facebookviespeuk’: Politie deed niets met onze informatie