in

Vaccin voor Nederland ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’

chimpansee vaccin

‘Hugo’s vaccin’ bevat een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee.

—————————————————————————————————————————————–

Onrust over AstraZeneca’s ChAdOx1 vaccin, omdat proefpersonen niet ouder dan 55 waren, en een lagere dosis kregen dan het echte vaccin waar straks heel Nederland mee geïnjecteerd moet worden – Motie Geert Wilders aangenomen dat vaccinatie niet ‘gedwongen of gedrongen’ zal worden, maar vrijwillig blijft (maar er zit een addertje onder het gras: de spoedwet)

—————————————————————————————————————————————–

AstraZeneca’s ChAdOx1 ‘chimpansee’ vaccin – u krijgt immers een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee in uw bloed gespoten – zal nooit worden toegelaten in de Verenigde Staten, omdat de testfasen met het vaccin niet aan de wetenschappelijke standaarden en veiligheidseisen voldoen, maar zijn ‘verfraaid’.

Dat zegt althans George Porges, analist van de in de zorgsector gespecialiseerde investeringsbank SVB Leerink. FD.nl (Financieele Dagblad) bericht dat onrust is ontstaan over de bewering dat AstraZeneca’s vaccin ‘90% effectief’ is, omdat de mensen die werden getest niet ouder waren dan 55 (2). Bovendien kregen die een lagere dosis dan het ‘echte’ vaccin waarmee heel Nederland volgend jaar geïnjecteerd moet worden.

Verwachting is dat AstraZeneca’s vaccin NOOIT veilig en effectief wordt bevonden

Porges zegt dat de Britse farmagigant de testresultaten heeft ‘geprobeerd te verfraaien’ door 90% effectiviteit te melden. Dat was echter misleidend, want het ging om proefpersonen die een ‘aangepaste dosis’ hadden gekregen, en niet het volledig vaccin, dat vier weken later werd toegediend, en een stuk slechter presteerde.

De analist denkt daarom dat ChAdOx1, dat een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee bevat, nooit in de VS zal worden toegelaten. De belangrijkste reden is dat niet wordt voldaan aan de basis voorwaarden van de FDA ten aanzien van wetenschappelijk bewijs en effectiviteit, en de verwachting is dat dit nooit gaat gebeuren. (1)

We hebben deze laatste zin onderstreept, want laat dit even op u inwerken. Er is schijnbaar zó weinig vertrouwen in dit nieuwe type vaccin – dat neerkomt op genetische modificatie van de mens – , dat nu al wordt gezegd dat het nooit veilig en effectief zal worden bevonden (tenzij men een potentieel hoog aantal mensen met mogelijk zware bijwerkingen en levensbedreigende ADR’s ‘effectief’ vindt?).

‘Hugo’s chimpansee vaccin’ kwam in de derde testfase toch al in opspraak nadat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e0dc454853aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f712e7ed4974f 640 shaming

Na Social Distancing is het nu tijd voor Social Shaming

rutte whmm

Sidderaal Rutte glibbert zich weer eens weg, nu uit verhoor over toeslagenaffaire