in , , ,

Video: Kamerleden van de klimaatreligie proberen Thierry Baudet te dollen, FvD’er krijgt alsnog gelijk

Opmerkelijke beelden uit de Tweede Kamer woensdagmiddag. De Vaste Kamercommissie voor Klimaat Energie vergaderde in een zogenaamd Algemeen Overleg met minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes (VVD) over – nu ja – het klimaat.

In de plenaire vergaderzaal vroeg Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ondertussen om een debat met Wiebes over het rapport ‘De kosten van het Energieakkoord’ van de Stichting Milieu, Wetenschap & Beleid dat ’s middags in Den Haag werd gepresenteerd aan VVD-icoon Frits Bolkestein.

Opeens stond die Kamercommissie in een georganiseerde voor de neus van Baudet: leuk dat hij dit debat aanvraagt maar we zijn as we speak in debat met Wiebes.

Waarom doet hij niet mee? Kan hij alle vragen stellen die hij wil.

Ja doei, stelde de FvD-leider; uitgesloten dat Wiebes nu op het rapport gaat reageren. Kom nou maar mee, zei de rest. Okay dan, zei Baudet. Ja doei, stelde de FvD-leider; uitgesloten dat Wiebes nu op het rapport gaat reageren. Kom nou maar mee, zei de rest. Okay dan, zei Baudet.

Wat Er Toen Gebeurde Zal Je Niet Doen Verbazen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte pleit voor machtigere EU in zijn Churchill-lezing

Geniaal! Bezwaar ingediend tegen provinciale VVD-kieslijst vanwege integriteitsschandalen