Oprichter van Greenpeace is ook om: opwarming door menselijke CO2 is complete hoax en bedrog

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Tijd voor Verhaal schreef:

  Ik schrijf al jaren dat het hele CO2 een hoax is. En dat kun je met een beetje boerenverstand in 5 regels aantonen. Het is namelijk zo dat er slechts 0.035 % van de lucht bestaat uit CO2. Dat is vrijwel te verwaarlozen en het getal is zo laag omdat planten CO2 nodig hebben voor hun bestaan en voor hun groei.

  Het is van belang dat we achterhalen wie dit verhaal de wereld heeft ingestuurd en verspreid en laten we dan deze figuren ter verantwoording roepen (zoals miljonair Al Gore).

  Verder lijkt het mij zeer nuttig om alle instituten die geld verdiend hebben aan deze zwendel aansprakelijk stellen voor de kosten die burgers hebben gemaakt en dit geld terug vorderen. Dat zal deze criminelen leren.

  Dit is niet het enige punt waar burgers op deze wereld worden belazerd. Sterker: er zijn weinig punten waar burgers niet worden belazerd. Aarde wordt niet voor niets een slavenplaneet genoemd.
  Neem bijvoorbeeld de immigratie van grote aantallen gelukzoekers door Merkel zo aangeprezen …

  Ik hoop echt dat burgers kritischer worden naar wat door zogenaamde overheden en zgn wetenschappers wordt beweerd. Een grondig onderzoek naar het functioneren van de Nederlandse overheid kan absoluut geen kwaad !!!

 2. Rembrandt schreef:

  Dit is compleet van hear say. Heel slecht onderbouwd verhaal. Het is oud, het is zonder psychologisch inzicht en zonder betrokkenen zelf te kennen of te raadplegen geschreven. Ga een vak leren en stop met stemming makerij.

Heb jij er iets over te zeggen?