in

Zeer dodelijke pandemie? Evaluatie sterfgevallen Duitsland 2020: Tot november precies volgens het gemiddelde

Ja, de Coronapandemie wordt weerspiegeld in de sterftecijfers in Duitsland, maar er is geen sprake van overmatige sterfte. In de griepgolven van 2017 2018 en bij hoge temperaturen in de zomer vielen er beduidend meer doden.

Zelfs Pasen of de tijdsverandering in het voorjaar tonen zich duidelijker zichtbaarder dan -19.

Op zijn laatst sinds de tweede lockdown rijst de vraag: Hoe erg is de Coronapandemie eigenlijk? Hoe dodelijk is -19? En, zou men kunnen denken, als er elke dag duizenden mensen sterven, wat zal er dan met de Duitse bevolking gebeuren?

Tot zo ver: volgens het Federaal Bureau voor de Statistiek is er geen oversterfte. Tot met 31 oktober 2020 vielen er niet meer doden dan in de twee voorgaande jaren, schrijft Epoch Times.

“In april waren de sterftecijfers aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van de voorgaande jaren. Tegelijkertijd werd een toename van het aantal Coronavirus gerelateerde sterfgevallen vastgesteld”verklaart het Statistischen Bundesamts (Destatis, federaal bureau voor de statistiek) op basis van zijn “Speciale evaluatie van de sterftecijfers in Duitsland“.

Sterfgevallen in 2020 tot met week 11 duidelijk ONDER het gemiddelde van het voorgaande jaar

De “aanzienlijke” stijging die hierboven is vermeld, vertoont zich in kalenderweek 15 om rede van sterk dalende sterftecijfers na een griepgolf in de voorgaande jaren bedroeg 14,5 procent.

Het blijft onvermeld dat de cijfers voor 2020 tot met  ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is hoe de Open Society van George Soros geld investeert in de Raad van Europa

Kabinet wil kieswijze Eerste Kamer aanpassen, pakt nadelig uit voor kleinere partijen