in ,

Dit is hoe de Open Society van George Soros geld investeert in de Raad van Europa

Dit interview werd oorspronkelijk in het Frans gepubliceerd door Valeurs Actuelles.

Zes maanden nadat het Soros-schandaal bij het Europees Hof voor de (EHRM) aan het licht kwam, laat u nu zien dat de Raad van , waarvan het EHRM afhankelijk is, zelf gefinancierd werd door de Open Society en Microsoft.

Grégor Puppinck: Als men de financiële jaarverslagen van de leest, lijkt het er inderdaad op dat George Soros’ Open Society en Bill Gates’ Microsoft de twee grootste particuliere donateurs van de organisatie zijn.

Deze twee organisaties hebben elk bijna 1.400.000 bijgedragen aan de Raad van Europa tussen 2004 en 2013 en bijna 690.000 euro tussen 2006 en 2014.

De Open Society steunt ook initiatieven van de Raad van Europa, waaronder het Europees Instituut voor Romakunst en -cultuur.

Sinds 2015 is er echter geen spoor meer te bekennen van een dergelijke rechtstreekse financiering, maar de Raad van Europa heeft een speciaal fonds opgericht om dergelijke vrijwillige bijdragen buiten de begroting om te ontvangen.

Deze betalingen riepen niet alleen vragen op, want het is verrassend dat een intergouvernementele politieke organisatie zo openstaat voor particuliere financiering.

Een lid van de Raad van Europa heeft de zaak voorgelegd aan het Comité van Ministers om zijn 48 ambassadeurs te vragen alle documenten met …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de NL regering en de NIeuwe Wereld Orde
7 maanden geleden

Je zou verwachten dat de EU dat allemaal strikt geheim doet … maar nee het gebeurt gewoon open en bloot.
We hebben nu dus een niet democratische gekozen EU die gesponsord wordt door j*den, een ECB die eigendom is van de Rothschild … en uiteraard is dat allemaal zondere enige bijbedoeling.

En dan een EU die niet is gekozen door de burgers. Mag ik even kotsen?

vraagtekentje
Antwoord aan  Stop de NL regering en de NIeuwe Wereld Orde
7 maanden geleden

Dat mag u zeker, ik doe mee, wat een verrotte wereld hebben ze ons in gemanoeuvreerd. Nog ff de spuit van Kill Bill en dan is de klus geklaard. https://www.brighteon.com/2f52d497-233f-4c99-9e44-d209af00506e

Nederlandse horecazaken heropenen op 17 januari, ondanks verbod

Zeer dodelijke pandemie? Evaluatie sterfgevallen Duitsland 2020: Tot november precies volgens het gemiddelde