in ,

Dit is hoe de Open Society van George Soros geld investeert in de Raad van Europa

Dit interview werd oorspronkelijk in het Frans gepubliceerd door Valeurs Actuelles.

Zes maanden nadat het Soros-schandaal bij het Europees Hof voor de (EHRM) aan het licht kwam, laat u nu zien dat de , waarvan het EHRM afhankelijk is, zelf gefinancierd werd door de Open Society en Microsoft.

Grégor Puppinck: Als men de financiële jaarverslagen van de Raad van leest, lijkt het er inderdaad op dat George Soros' Open Society en ' Microsoft de twee grootste particuliere donateurs van de organisatie zijn.

Deze twee organisaties hebben elk bijna 1.400.000 euro bijgedragen aan de Raad van Europa tussen 2004 en 2013 en bijna 690.000 euro tussen 2006 en 2014.

De Open Society steunt ook initiatieven van de Raad van Europa, waaronder het Europees Instituut voor Romakunst en -cultuur.

Sinds 2015 is er echter geen spoor meer te bekennen van een dergelijke rechtstreekse financiering, maar de Raad van Europa heeft een speciaal fonds opgericht om dergelijke vrijwillige bijdragen buiten de om te ontvangen.

Deze betalingen riepen niet alleen vragen op, want het is verrassend dat een intergouvernementele politieke organisatie zo openstaat voor particuliere financiering.

Een lid van de Raad van Europa heeft de zaak voorgelegd aan het Comité van Ministers om zijn 48 ambassadeurs te vragen alle documenten met …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse horecazaken heropenen op 17 januari, ondanks verbod

Zeer dodelijke pandemie? Evaluatie sterfgevallen Duitsland 2020: Tot november precies volgens het gemiddelde