in , ,

Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar een stukje van ons DNA

eb30b10f2bf7023ecd0b470de7444e90fe76e7d61db817439cf6c1 640 DNA

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest:

  1. Er is door niemand wetenschappelijk bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen.
  2. Evenmin is bewezen dat het genetische materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken
  3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het is dubbel onzinnig als bovendien niet bewezen is dat er gevaar is voor de .

Zie wat betreft deze voorafgaande beperkingen verder mijn artikel van gisteren.

Spectaculair onderzoeksresultaat

Inmiddels is er nieuwe informatie opgedoken over wat hierboven bij punt 2 wordt genoemd: het genetische materiaal waar bij de test naar wordt ‘gezocht'.

Volgens een blogtekst die al in april dit jaar werd gepubliceerd, is datgene wat Covid-19 wordt genoemd helemaal geen virus, maar het menselijke chromosoom 8. Ieder mens heeft dit chromosoom in zijn DNA. Met andere woorden: iedereen heeft ‘'.

Maar nu de explosieve impact van deze constatering: chromosoom 8 is gerelateerd aan de menselijke intelligentie en aan de afweer tegen . Als je dit chromosoom als vijand aanmerkt en een vaccin ontwikkelt dat ertegen in actie komt…. dan spreek je niet over een middel tegen een virus, maar over een middel tegen een belangrijk onderdeel van het menselijke DNA.

Als deze vaststelling klopt, dan zijn de implicaties enorm. Het Covid-19 vaccin is dan een biowapen.

Krankzinnig plaatje

De test zoekt naar iets wat al bekend is. En het vaccin bestrijdt iets dat juist niet aangetast mag worden.

Om het krankzinnige plaatje compleet te maken is er ook nog het risico dat de PCR-test en de temperatuurmeting met lasers beschadigingen kunnen veroorzaken aan respectievelijk het zeefbeen en de pijnappelklier, allebei delicate onderdelen van onze fysieke constitutie.

Hieronder eerst de ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb.nl

https://youtu.be/OBkGA–oFtI

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld 1559928254

Verdeling EU-noodpakket: Italië krijgt 27,4 miljard voor werktijdverkorting, Nederland krijgt NIKS

bananenrepubliek2

Inspectie: de marine mag geen marineschepen in marinehaven laten afmeren