in , ,

Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar een stukje van ons DNA

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest:

  1. Er is door niemand wetenschappelijk bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen.
  2. Evenmin is bewezen dat het genetische materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken
  3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het is dubbel onzinnig als bovendien niet bewezen is dat er gevaar is voor de gezondheid.

Zie wat betreft deze voorafgaande beperkingen verder mijn artikel van gisteren.

Spectaculair onderzoeksresultaat

Inmiddels is er nieuwe informatie opgedoken over wat hierboven bij punt 2 wordt genoemd: het genetische materiaal waar bij de test naar wordt ‘gezocht’.

Volgens een blogtekst die al in april dit jaar werd gepubliceerd, is datgene wat Covid-19 wordt genoemd helemaal geen virus, maar het menselijke chromosoom 8. Ieder mens heeft dit chromosoom in zijn DNA. Met andere woorden: iedereen heeft ‘corona’.

Maar nu de explosieve impact van deze constatering: chromosoom 8 is gerelateerd aan de menselijke intelligentie en aan de afweer tegen kanker. Als je dit chromosoom als vijand aanmerkt en een vaccin ontwikkelt dat ertegen in actie komt…. dan spreek je niet over een middel tegen een virus, maar over een middel tegen een belangrijk onderdeel van het menselijke DNA.

Als deze vaststelling klopt, dan zijn de implicaties enorm. Het Covid-19 vaccin is dan een biowapen.

Krankzinnig plaatje

De test zoekt naar iets wat al bekend is. En het vaccin bestrijdt iets dat juist niet aangetast mag worden.

Om het krankzinnige plaatje compleet te maken is er ook nog het risico dat de PCR-test en de temperatuurmeting met lasers beschadigingen kunnen veroorzaken aan respectievelijk het zeefbeen en de pijnappelklier, allebei delicate onderdelen van onze fysieke constitutie.

Hieronder eerst de video ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb.nl

https://youtu.be/OBkGA–oFtI


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccins? Nee, dank U !!!!
1 jaar geleden

Een moeilijk onderwerp knap samengevat in een kort artikel. Complimenten !!!!
Hoop dat mensen begrijpen wat hier gebeurt.

Overigens: geen reden om in paniek te raken. Er is heel veel gaande achter de schermen dat de goede kant uit gaat. En ik verwacht dat het neit tot komt tot vaccinaties. Het punt is evenwel ook dat de mensen moeten zien wat er allemaal aan kwaad is in de wereld. Ook door grote bedrijven. En daar wordt bewust tijd voor ingeruimd …. Trump en de Alliantie zijn zeer goed bezig maar zij beseffen ook dat mensen moeten zien en begrijpen hoe zij bedrogen worden door onder andere de medische industrie, de banken en partijen als een Bill Gates. We praten hier over zaken op wereldschaal.

Verdeling EU-noodpakket: Italië krijgt 27,4 miljard voor werktijdverkorting, Nederland krijgt NIKS

Inspectie: de marine mag geen marineschepen in marinehaven laten afmeren