in , , , ,

Over de Coronacrisis: “We staan ​​voor de moeder van alle depressies”

verkapte bailout bankensector
Weet u nog?!

Er is geen pandemie. Coronavirus biedt dekking voor ongekende geldschepping, een voorwendsel om het Westen failliet te laten gaan en te vernietigen.

‘Over tien jaar is het Westen onherkenbaar. Geen schaduw van zijn vroegere zelf. ‘

‘Pure Magick. Ze staan ​​momenteel aan de top van hun spel. Dit is voor hen een enorm hoogtepunt. Het gaat over het vernietigen van Amerikaanse / westerse hegemonie. Amerika wordt gedowngraded naar de status ‘gewoon weer een grote macht’. Amerika en Europa zullen uit elkaar gaan. Liever nu dan nooit. Dit is eigenlijk een ENORME overwinning voor Poetin en Dugin, die GEEN goede mensen zijn. ”

Laat niemand u vertellen dat de huidige financiële crisis over ‘het Corona-virus’ gaat.

De instorting begon op 27 september vorig jaar, toen de rente op de repomarkt piekte tot 10%. Banken moeten hun boeken elke avond balanceren en daarvoor lenen ze van elkaar. Door deze rentestijging stopten ze met het verstrekken van leningen aan elkaar. Zoals ze deden in 2008, toen de Libor-tarieven naar een vergelijkbaar gebied gingen. Ze hebben elkaar sindsdien niet meer uitgeleend. De Fed redt ze elke avond. Het virus is een dekking voor nog een banksteun.

Niet ‘zomaar een bank redding’. Het hele ding smelt weg. The Derivative Bubble. De schuldbel. Corona is wat ze hebben gemaakt om iedereen mee af te leiden. A tot Z, vergis je niet, ik zeg dit niet lichtvaardig.

En het was al aan de gang sinds september.

En denk er eens over na: ze publiceerden die roman in de jaren tachtig, over hoe een ‘virus’ ‘uit wuhan’ in ‘2020’ grote schade zou aanrichten.

Deze klootzakken hebben geweten dat dit de datum zou zijn voor letterlijk decennia met meerdere scores.

GEEN PANDEMIE

Ondertussen: er is geen ‘pandemie’. Een handvol oudjes gaan dood aan wat lijkt op een vervelende griep. In Italië is hun gemiddelde leeftijd op 81-jarige leeftijd. 79 in Nederland. Hun aantal is klein: in Nederland hebben we het over 40 doden tot nu toe. Toch staat het hele land stil, niet vanwege het ‘virus’ en de ‘zieke mensen’, maar vanwege de krankzinnige overreactie van de regering.

Disclaimer: ik rapporteer alleen over de waarneembare feiten. Vroeger vreesde ik dat dit net zo goed het Depopulation Virus van de Big New World Order was als de volgende.

De pandemie Er zijn nu in totaal ………… .6500 doden wereldwijd. Over zes weken. De meesten in China.

Tenminste, dat wordt ons verteld. Er wordt ons ook verteld dat ze geen tests hebben. Het heet gasverlichting.

it gov
(In Italië is 77% van de dodelijke slachtoffers meer dan 70)
In Italië zijn in een week tijd in totaal 1000 oudjes (gemiddeld 81 jaar) overleden. Volgens de Italiaanse regering leden verreweg de meeste van deze mensen al aan ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartfalen, hoge bloeddruk en alle beproevingen waar oude mensen vatbaar voor zijn. Ze zeggen dat het zelfs onmogelijk is om te zeggen dat ze daadwerkelijk aan het ‘virus’ zijn gestorven, alleen dat ze het ‘waarschijnlijk’ hadden.

Er is geen test voor het ‘coronavirus’. Wat ze doen zijn vrij oppervlakkige diagnoses van het ademhalingssysteem. Wat er gebeurt, is dat alles wat er ‘slecht’ uitziet, wordt bestempeld als ‘corona’. Dit is wat je krijgt bij een massapsychose.

Disclaimer: ik rapporteer alleen over de waarneembare feiten. Vroeger vreesde ik dat dit net zo goed het Depopulation Virus van de Big New World Order was als de volgende.

In Nederland zijn er volgens het RIVM, de Nederlandse CDC, onder de 2000 gevallen geweest. Hun rapportage was eigenlijk heel beknopt en to the point. En de feiten spreken echt voor zich: – 1705 gevallen (gediagnosticeerd op de hierboven beschreven manier) – 43 sterfgevallen – Gemiddelde leeftijd van de overledene: 79 (81 levensverwachting) – Veruit de meeste lijden aan ernstige bijkomende gezondheidsproblemen. – In totaal zijn 314 mensen opgenomen op de ICU. In het hele land. Verreweg de meeste zijn nu weer thuis.

Ondertussen: alle restaurants, bars, coffeeshops (waar de Nederlanders hun wiet gaan kopen), en de afhaalrestaurants worden gedwongen gesloten. Alle evenementen zijn geannuleerd. Zelfstandigen en kleine bedrijven hebben hun werkverplichtingen voor de komende maanden zien wegvallen. Vliegtuigvliegtuigen zijn geaard en kunnen niet eens een paar weken zonder zaken. Alle bijeenkomsten van 100 personen of meer zijn vogelvrij.

Mark Rutte, de Nederlandse premier, hield een ‘speech to the People’ op televisie. Ik voelde me gedwongen om ernaar te kijken, omdat de angst heel reëel was dat hij een totale afsluiting van het land zou bestellen. Met inbegrip van een verbod op het verlaten van het huis, gedwongen door het leger.

Macron heeft dergelijke maatregelen in Frankrijk aangekondigd. Terwijl de dingen daar hetzelfde zijn als in Nederland. We hebben hier geluk gehad. Voor nu. Ze beloven / bedreigen ‘aanvullende maatregelen’, ‘afhankelijk van de ontwikkelingen’, dus we houden onze vingers gekruist.

San Francisco wordt ook gesloten. Het zou mooi zijn om aan te nemen dat dit gewoon je gebruikelijke Californische bolsjewistische waanzin is, maar een groot deel van de VS zal de komende dagen waarschijnlijk volgen.

In Spanje, dat wordt aangeprezen als ‘het grootste broeinest naast Italië’, gebruikt de staat drones om mensen rond te leiden, net als in Wuhan. Ook daar zijn mensen geaard. Een paar honderd oude mensen zijn overleden. Spanje heeft 47 miljoen mensen die hun woningen niet mogen verlaten.

En het is overal hetzelfde beeld.

In de staat New York werd zaterdagavond de eerste ‘corona-dood’ gemeld: een 82-jarige vrouw die lijdt aan longemfyseem.

In Luxemburg, ook zaterdag, was de eerste ‘corona-dood’ een 94-jarige.

Sinds 1 januari zijn in de EU duizenden duizenden 80-jarige of daaromtrent mensen overleden aan griep, algemene malaise, wat dan ook. Dit doen ze elk jaar tijdens ‘het seizoen’. Ze komen helemaal niet op de Intensive Care terecht.

Mensen worden gewoon volledig verbijsterd door enge grafieken van ‘exponentiële groei’. Maar als er ‘exponentiële groei’ is, waarom zijn er dan na zes weken wereldwijd 6500 doden? De meesten van hen zijn in de eerste dagen van de ‘uitbraak’ in China overleden?

Moeten we niet halend uit duizenden lijkzakken nu?

Het zijn volledig de media die het doen. Inclusief de alternatieve media.

Handig is dat ze zeggen ‘niet contant betalen, het is besmettelijk’. Het gebruik van een pinpasmachine die zojuist door allerlei soorten kwijlende en hoestende klanten werd gebruikt, is blijkbaar ‘veilig’.

Natuurlijk zouden ze dit gebruiken in hun strijd tegen contant geld. De afgelopen weken hebben de Nederlandse banken Unisono opeens tussen 23:00 en 7:00 uur hun pinautomaten gesloten. Vermoedelijk om ‘overvallen te stoppen’. Een verhaal dat alleen journalisten en de vrouwen en kinderen geloven.

Waarom kochten mensen toiletpapier? Niet alleen in Amerika, maar ook in het VK, Nederland, Frankrijk? Omdat alle staats- / bedrijfsmedia waarschijnlijk dezelfde CIA-scripts gebruiken. Dat doen ze altijd, dus ervan uitgaande dat ze dat nu ook doen, is nauwelijks een erg gok.

Stel je eens voor hoeveel plezier ze moeten hebben gehad, en alle poepgrappen die ze hebben gemaakt over alle Goy / boeren die het allemaal opeten.

De ‘Alternative Media’ (waarvan 90% natuurlijk alleen maar joden en de CIA trollt) stopt de enge verhalen over het NWO-ontvolkingsvirus en hoe zit het met ‘de regering liegt tegen ons’. De helft van de bevolking steunt op zijn minst enige geloofwaardigheid in deze voorstellen (en dat zou ook moeten), dus dit wordt professioneel uitgebuit door de tovenaars.

Eervolle vermelding: Jon Rappoport was een van de weinige die helemaal logisch was. Hij had het allemaal vanaf dag één bedacht. Lees zijn archief.

Ondertussen kondigde de Fed in de echte wereld zondag een paniekerige verlaging van de rentetarieven met 100 punten aan naar 0%.

Ze kondigden een noodpakket aan van $ 700 miljard QE. Rechtstreekse aankoop van activa om ‘het prijsniveau te helpen’ in ‘de markten’.

Dit was na de laatste week, toen ze op de repo-markt had gegeven van $ 1,5 biljoen aan leningen op korte termijn. Ik weet niet zeker hoeveel van deze kortlopende leningen daadwerkelijk terugkomen. Zou 100% kunnen zijn. Maar het zou me heel erg verbazen.

Deze beweging had ‘gestabiliseerd’ ‘de markten’ voor ongeveer 5 minuten.

Het pakket voor de aankoop van mega-activa ter waarde van $ 700 miljard ‘beperkte’ de schade op de termijnmarkt tot ‘slechts’ 1000 punten. Maandag gisteren verloor de Dow 10%.

De S & P-index eindigde gisteravond 30% lager dan 10 dagen geleden.

Interessant is dat Mitch Romney en Ilhan Omar allebei hebben aangedrongen op hand-outs van $ 1000 voor normale mensen. Natuurlijk ‘om hen te helpen verloren inkomsten door’ corona ‘te overbruggen.

Maar in werkelijkheid staat het geven van contant geld voor normale mensen al jaren ter discussie in de regelgeving: ze weten ronduit dat bailouts van banken buitensporig worden gehaat, en het geven van geld aan de mensen, hoewel uiteraard niet de voorkeursoptie, is gewoon een andere manier om het systeem zo lang mogelijk te blijven refleren.

Als ze daartoe worden ‘gedwongen’, is het zo erg als het lijkt.

Ook centrale banken praten al jaren over het opkopen van ‘distressed market assets’. Ze hebben openlijk aangekondigd dat ze ‘alles zullen doen’ en de Fed beloofde afgelopen zondag ook ‘meer indien nodig’.

Leuk toch? Deze smeerlappen kopen alles op met vers gedrukte euro’s en dollars? Niet minder om de wereld te redden?

Vervolgens zullen ze alles in de staat consolideren en die megakapitaal gebruiken als basis voor hun ‘communitaire’ (communisme 2.0) wereldstaat.

Overheden bezitten al een groot deel van ‘de markten’, via pensioenfondsen, zoals zichtbaar in de uitgebreide jaarlijkse financiële verslagen die ze naast hun ‘officiële’ cijfers publiceren.

ZUIVERE NWO-MAGIE

Een goochelaar doet iets met zijn linkerhand, terwijl hij zijn publiek signaleert om naar zijn rechterhand te kijken.

Sinds eind september zijn ze bezig. Weet je nog die ‘afzetting’? Iedereen vroeg zich gewoon af: ‘waar gaat het allemaal over?’ Nou, het ging erom mensen af ​​te leiden van de financiële implosie die was begonnen.

Soleimani? Hij werd overweldigd op de dag dat ………. De Federal Reserve meldde dat ze al $ 6 TRILLION kortlopende leningen op de repomarkt hadden uitbetaald. Ze zijn er sindsdien mee bezig geweest en het zou interessant zijn om te weten wat ze al hebben uitgegeven. In dit tempo moeten ze goed in het 12, 15 Trillion-territorium zijn, dat is 2008 helemaal opnieuw, waarbij de Fed 16 TRILLION aan leningen uitdeelt aan haar Bankster-maatjes, waarvan $ 9 biljoen, waarvan ze toegaven ‘dat ze geen verantwoording kunnen afleggen’.

2008 helemaal opnieuw? Nou, dit is nog maar het begin, 2008 was slechts een opmaat, een wandeling in het park. Het zorgde er vooral voor dat alle grote staten en centrale banken al hun munitie gebruikten. Tarieven zijn al op 0%. Overal staat de overheidsschuld, ook in de VS, op 100% plus. Ze kunnen deze keer heel weinig anders doen dan printen, printen, printen.

CONCLUSIE

Terwijl ze de wereldeconomie volkomen vernietigen, smeken mensen Big Brother om ze alsjeblieft te aarden en het leger een slot op te leggen en meer te doen om ‘het virus te stoppen’.

Weerstand wordt voorkomen, omdat mensen die samenkomen verboden zijn ‘cuz corona’. In Oostenrijk is het sinds maandag eigenlijk illegaal om meer dan vijf tegelijk te ontmoeten!

Vergis u niet: dit is de langverwachte Big Push van de New World Order.

Het Amerikaanse rijk is niet de nieuwe wereldorde. Amerika en het Amerikaanse rijk zijn gemaakt om de wereld voor hen te veroveren, en nu ze dat hebben, kunnen ze gaan.

Over tien jaar is het Westen onherkenbaar. Geen schaduw van zijn vroegere zelf.

2020 03 18 12 42 41 784300980
Agenda 2030 en de verreikende doelstellingen van social engineering, waaronder het einde van particuliere grondbezit, zullen overal door de massa’s worden opgeroepen.

De Bank is van plan de komende tien jaar het hele Westen af ​​te schermen.

Het probleem dat door de eeuwen heen is gegaan, dat van de People vs. the Banks, zal nu moeten worden aangepakt.

We worden geconfronteerd met ENORME depressie. De moeder van alle depressies.

Ik weet niet zeker wat de toekomst biedt, vooral de timing, maar zoek naar een soort op goud gebaseerde ‘reset’. We gaan jaren van enorme depressie, schuldafbouw, deflatie en krankzinnige pijn zien.

Het Amerikaanse rijk zal worden ontmanteld en ze zullen slechts enkele activa behouden, voornamelijk in de Stille Oceaan, maar Europa zal onder Russische invloed komen te staan.

Er zullen ongetwijfeld grote omwentelingen plaatsvinden, waaronder witte vluchten, omdat het leven in het Westen erg moeilijk zal worden, zowel vanwege de economische ramp als vanwege het krankzinnige bereik van de staat.

Ja, het virus is gewoon een burger die helemaal niets is, gericht op niets om de massa betoverd te houden en smeekt om de autoritaire maatregelen van de staat om ‘het virus te stoppen’, terwijl de hele economie wordt vernietigd.

En het is niet eng hoe effectief ze zijn.

Opmerking – Er is een grote druk op de dollar. De vraag is wat de oorzaak is. En het is niet ‘de onverantwoordelijke pers’. Er is een enorm zwart gat in het midden van het financiële systeem, waarschijnlijk geassocieerd met de Derivative Bubble.

Mensen gaan in contanten in USD als een ‘veilige haven’, maar waarschijnlijk ook omdat de Big Five van Wall Street de tegenpartijen zijn in de derivatenhandel, en ze zijn uiteindelijk uiteindelijk voor ALLE RISICO in de hele financiële wereld aan de haak sector.

Lees verder bij de bron: alwareness.org

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e7d74a4b57ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547940722678d69f4f 640 insecten

De ondergang van de insecten was vals alarm

rip 1540221444

Nog een pandemie? Twee baanbrekende COVID-19-onderzoekers dood in een maand