in ,

Weer een bakken met geld kostende PVDA flop: Straatcoach

2981730008 109be38a0d opstelten1

Straatcoaches hebben geen nut. Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) moet van de Tweede Kamer bij burgemeesters langs om ze af te raden nog geld uit te geven aan het middel.

Saillant detail hierbij is dat coalitiegenoot en PvdA-voorman Samsom zelf straatcoach is geweest. Hij deed dit als bijbaan om te ontdekken wat er in de samenleving speelt.

De Tweede Kamer overlegde gisteren met Opstelten en onder druk van SP-Kamerlid Kooiman, die steun kreeg van VVD, CDA en PVV , moest de minister toegeven. Hij gaat bij de eerste burgers het middel afraden. Kooiman wapperde namelijk met een rapport van Movisie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dat aantoont dat straatcoaches niet werken. “We kunnen belastinggeld beter uitgeven aan agenten of andere middelen met bewezen nut voor de veiligheid.”

via Telegraaf.nl.

Photo by FaceMePLS cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2928465791 9131bf23ec gezondheidszorg1

Zorgkosten stijgen omdat ziekenhuizen winst moeten maken voor investeerder?

10665288243 908b0312f6 finance corrupt1

30 jaar privatisering de publieke sector is verworden tot een wingewest voor corrupte bestuurders