in ,

Weer gedoe: ‘Titel nieuwe EU-commissaris asielbeleid is kwetsend voor vluchtelingen’

Functieomschrijving ‘Bescherming van onze Europese levenswijze’ mag niet

In Brussel klinken steeds meer kritische geluiden over de functieomschrijving van beoogd EU-commissaris Margaritis Schinas in de nieuwe Europese Commissie.

Hij heeft als vicevoorzitter met de overkoepelende opdracht ‘Bescherming van onze Europese levenswijze’ de taak onder meer het migratiebeleid te coördineren.

Direct was er kritiek op aanstaand voorzitter Ursula von der Leyen omdat zij hiermee de indruk zou wekken migranten als een bedreiging te zien. Pogingen tot uitleg van haar woordvoerder zijn volgens velen niet overtuigend.

Meerdere fracties in het Europees Parlement eisen dat ze de omschrijving verandert. Parlementsvoorzitter Sassoli zei die enigszins bizar te vinden. Ook Jean-Claude Juncker heeft weinig …

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

Hoeveel sterren geef jij?
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Steun óók het vrije alternatieve nieuws zonder censuur

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 Comments

Laat een reactie achter
  1. De burgers zien de grote immigranten als bedreigend …. en dat heeft niets met racisme te maken maar met de vele negatieve ervaringen die de burgers in de EU dagelijks opdoen. dat zijn geen verhaaltjes: de gevangenissen zitten vol met Marokkanen en de incidenten met steekwonden, verkrachtingen etc zijn legio.

    Nu kan ik uitgebreid over deze ervaringen vertellen maar laten we de zaak eens omdraaien: waarom is het EU parlement zo extreem positief over moslims? Wat hebben die moslims dat de Europese bevolking niet heeft? Wat maakt de moslim zo extreem geschikt om te wonen in de EU zelfs als deze mensen totaal ongeschoold zijn en uit een cultuur komen die botst met de EU cultuur? Wat doet de EU met 50 jaar negatieve ervaringen met mulitculti? Heeft de EU wel eens in getto’s in de EU hoofdsteden rondgekeken hoe de zaak verpaupert?

    De EU is hard bezig zich steeds verder van de burgers te verwijderen. Dat kan niet goed gaan.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

EU-tandem Timmermans-Samsom gaat onprettig voor Nederlanders worden

Verband gevonden tussen diabetesgeneesmiddelen en ‘vleesetende’ genitale infectie