in , ,

Weggestemd en toch gekregen: Oekraïeners krijgen per 24 november visumvrij toegang tot Nederland

Terwijl weer lekker aan het treuzelen is uw Nee-stem te duiden, heeft de -marionetpresident van , Poroshenko, ondertussen hele andere ideeën over de zeer nabije toekomst, zegt:

Het is vanaf 24 november voor Oekraïeners mogelijk om visumvrij naar de Europese Unie te reizen. “We hebben afgesproken dat op dat moment de documenten klaar zijn”. 

De Oekraïeners zijn uiteraard onderdeel van de 132 miljoen visums naar die zijn verstrekt door Rutte en co.

Ondertussen komen zonder visum uiteraard ook een eindeloze stroom Afrikaanse economische gelukszoekers binnen die allen direct een traject voor gratis permanent verblijf voor het leven (en dat van de familie) krijgen aangeboden met behoud van cultuur en geloof. Maar dat is uiteraard geen nieuws.

Wat wel ‘nieuws' is, is de krachtcultuur van Poroshenko die zijn realiteit alvast weer aankondigt. Dan is het nu aan de EU om daar tegenin te gaan. Dat doet de EU uiteraard liever niet, want wil maar al te graag Oekraine toe-eigenen namens/met de VS, dezelfde VS die sinds de staatsgreep aldaar aan de touwtjes trekt.

De huidige politieke lichting levert uitsluitend sloopbeleid. Waarvan weer dagelijks akte.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe CETA ons ook de NAFTA/TAFTA/TTIP handelsverdragen op gaat dringen

2016: Het ministerie van waarheid is geboren