in , ,

Weggestemd en toch gekregen: Oekraïeners krijgen per 24 november visumvrij toegang tot Nederland

Terwijl Rutte weer lekker aan het treuzelen is uw Nee-stem te duiden, heeft de -marionetpresident van Oekraïne, Poroshenko, ondertussen hele andere ideeën over de zeer nabije toekomst, zegt:

Het is vanaf 24 november voor Oekraïeners mogelijk om visumvrij naar de Europese Unie te reizen. “We hebben afgesproken dat op dat moment de documenten klaar zijn”. 

De Oekraïeners zijn uiteraard onderdeel van de 132 miljoen visums naar Nederland die zijn verstrekt door Rutte en co.

Ondertussen komen zonder visum uiteraard ook een eindeloze stroom Afrikaanse economische binnen die allen direct een traject voor gratis permanent verblijf voor het leven (en dat van de familie) krijgen aangeboden met behoud van cultuur en geloof. Maar dat is uiteraard geen nieuws.

Wat wel ‘nieuws’ is, is de krachtcultuur van Poroshenko die zijn realiteit alvast weer aankondigt. Dan is het nu aan de EU om daar tegenin te gaan. Dat doet de EU uiteraard liever niet, want wil maar al te graag Oekraine toe-eigenen namens/met de VS, dezelfde VS die sinds de staatsgreep aldaar aan de touwtjes trekt.

De huidige politieke lichting levert uitsluitend sloopbeleid. Waarvan weer dagelijks akte.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
demiurg
4 jaren geleden

Onze Nationale Landverrader -cq. Neoliberale ondemocratisch persoon met Fascistoïde opvattingen. Hij Mark Rutte heeft de Democratie en onze Rechtstaat om zeep geholpen. Rechtstaat “zoals ooit door Charles de Montesquieu en Jean-Jacques Rousseau ‘was verwoord + ”. Louter en alleen om de economische/ financiële belangen van grote Mogendheden te dienen. Dus niet voor ons volk de Nederlander. In andere tijden zou hij rijp zijn voor de sloop -cq volkswoede. Deze man is een persoonlijk gevaar voor elke NL. burger

= Democratie ligt vast in regels van het UVRM en VN verdrag – met Griekse oudheid als uitgangspunt
.
Rechtstaat : > Een rechtsstaat is een staat waarin de overheidsmacht aan banden worden gelegd door het recht (zoals het woord zelf reeds aanduidt). En recht is meer dan een systeem van wetten. Als een overheid of een functionaris daarvan zijn macht misbruikt {Mark Rutte] , is per definitie “geen” sprake van een rechtsstaat, maar van een gebrek daaraan. In een rechtsstaat heerst evenwicht tussen een teveel en een tekort aan regels en kunnen wetten een inhoudelijke toets van kritiek weerstaan.

Hoe CETA ons ook de NAFTA/TAFTA/TTIP handelsverdragen op gaat dringen

2016: Het ministerie van waarheid is geboren