in , , , ,

WHO adviseert “cashloos”, want “bankbiljetten kunnen coronavirus verspreiden”

Het lijkt erop dat de Chinezen iets zijn gestart…

Naar aanleiding van berichten dat Beijing vuil in quarantaine had geplaatst, waarschuwde de WHO maandag dat het virus kon overleven op bankbiljetten, waardoor mogelijk werd verspreid binnen de gemeenschappen en over de hele wereld.

Om het risico op besmetting met geld te verminderen, adviseerde de burgers in landen die worstelen met uitbraken om waar mogelijk de voorkeur te geven aan digitale betalingen, zo meldde de Daily Telegraph.

Dat de WHO het publiek vertelt dat het geld moet worden vermeden, is nauwelijks een verrassing: uit onderzoek is gebleken dat er al 9 dagen lang coronavirussen op oppervlakten leven.

Tijdens de verklaring verwees een woordvoerder van de WHO naar een studie van de Bank of England die beweert dat bankbiljetten “bacteriën of virussen kunnen dragen” en drong er bij de mensen op aan hun handen te wassen.

Andere studies hebben aangetoond dat 90% van de $1 biljetten van de bacteriën bevatten, en een Zwitserse studie heeft aangetoond dat virussen dagenlang op de oppervlakken van Zwitserse franken hebben overleefd.

De waarschuwingen van de WHO volgt op de People's Bank of China die vorige maand  ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LET OP!! 100 km/uur op sommige wegen al eerder, politie beboet meteen

‘Allah Akbar’ strijdkreet schreeuwende migranten bestormen grens, net soldaten