in , , , ,

WHO adviseert “cashloos”, want “bankbiljetten kunnen coronavirus verspreiden”

Het lijkt erop dat de Chinezen iets zijn gestart…

Naar aanleiding van berichten dat Beijing vuil geld in quarantaine had geplaatst, waarschuwde de maandag dat het virus kon overleven op bankbiljetten, waardoor Covid-19 mogelijk werd verspreid binnen de gemeenschappen en over de hele wereld.

Om het risico op besmetting met geld te verminderen, adviseerde de NGO burgers in landen die worstelen met uitbraken om waar mogelijk de voorkeur te geven aan digitale betalingen, zo meldde de Daily Telegraph.

Dat de WHO het publiek vertelt dat het geld moet worden vermeden, is nauwelijks een verrassing: uit onderzoek is gebleken dat er al 9 dagen lang coronavirussen op oppervlakten leven.

Tijdens de verklaring verwees een woordvoerder van de WHO naar een studie van de Bank of England die beweert dat bankbiljetten “bacteriën of virussen kunnen dragen” en drong er bij de mensen op aan hun handen te wassen.

Andere studies hebben aangetoond dat 90% van de $1 biljetten van de VS bacteriën bevatten, en een Zwitserse studie heeft aangetoond dat virussen dagenlang op de oppervlakken van Zwitserse franken hebben overleefd.

De waarschuwingen van de WHO volgt op de People’s Bank of China die vorige maand  ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Erg Doorzichtig
1 jaar geleden

En dit is precies wat je al van verre aan zag komen en wat de banken altijd al wilden ….
Wel een heel doorzichtig verhaal. Maar wat verwacht je anders van de de VN, WHO, IMF, EU, ECB en noem de hele zaak je maar op met Rothschild als de grote gangmaker …

Wilma
1 jaar geleden

Het lijkt er wel op dat China meespeelt om het spelletje van de criminele EU om cashgeld te gaan verbieden en zo de bevolking volledig tot slavernij te brengen.

Ster
1 jaar geleden

Ik doe daar niet aan mee, ja, wel bij de AH met een zelf bedien kassa afrekenen – want gaat veel sneller, maar ik heb bij nood ook cash geld in huis.

LET OP!! 100 km/uur op sommige wegen al eerder, politie beboet meteen

‘Allah Akbar’ strijdkreet schreeuwende migranten bestormen grens, net soldaten