in , ,

Levert het coronavirus uit China de perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting?

vaccin 1540894331
qimono / Pixabay

Al jaren schrijf ik dat er een grote false flag moet komen die er voor moet zorgen dat er op VN niveau verplichte vaccinatie aan landen wordt opgelegd. Het is simpelweg de stelregel Problem, Reaction, Solution, in werking.

Zo’n virus hoeft niet daadwerkelijk te bestaan, je kunt er gewoon een mediashow van maken, zoals in een film. Het gaat erom dat iedereen het gelooft en dat politici met een ernstig gezicht aan de propagandashow meedoen.

Media en politici zijn gezamenlijk onderdeel van de show die de masse in een collectieve Trumanshow houdt.

In mijn boek licht ik uitgebreid toe waarom er wereldwijde vaccinatieverplichting moet gaan komen en dat hiervoor vermoedelijk een grote valse vlag zal worden opgetuigd.

Met de vermeende uitbraak van het coronavirus in China hebben we zo’n potentiële valse vlag.

Het moet wel een lekker besmettelijk virus zijn dat van mens tot mens overgedragen kan worden. Liefst via de adem en dus contactloos, zodat het extreem gevaarlijk en grensoverschrijdend is. Je hoeft maar een paar Chinezen op een vliegveld te doen landen en het hele vliegveld is geïnfecteerd. Prachtig! Zo’n groot probleem hebben we nodig. Waarom? Om de discussie over de gevaren van vaccineren het nekschot te geven.

De stelregel Problem, Reaction, Solution, is   …

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
crypto 1568450313

De Europese Centrale Bank en andere Centrale banken onderzoeken eigen cryptomunt

Nieuwe griepprik beschermt teg

Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?