in , ,

Levert het coronavirus uit China de perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting?

qimono / Pixabay

Al jaren schrijf ik dat er een grote false flag moet komen die er voor moet zorgen dat er op VN niveau verplichte vaccinatie aan landen wordt opgelegd. Het is simpelweg de stelregel Problem, Reaction, Solution, in werking.

Zo’n virus hoeft niet daadwerkelijk te bestaan, je kunt er gewoon een mediashow van maken, zoals in een film. Het gaat erom dat iedereen het gelooft en dat politici met een ernstig gezicht aan de propagandashow meedoen.

Media en politici zijn gezamenlijk onderdeel van de show die de masse in een collectieve Trumanshow houdt.

In mijn boek licht ik uitgebreid toe waarom er wereldwijde vaccinatieverplichting moet gaan komen en dat hiervoor vermoedelijk een grote valse vlag zal worden opgetuigd.

Met de vermeende uitbraak van het coronavirus in China hebben we zo’n potentiële valse vlag.

Het moet wel een lekker besmettelijk virus zijn dat van mens tot mens overgedragen kan worden. Liefst via de adem en dus contactloos, zodat het extreem gevaarlijk en grensoverschrijdend is. Je hoeft maar een paar Chinezen op een vliegveld te doen landen en het hele vliegveld is geïnfecteerd. Prachtig! Zo’n groot probleem hebben we nodig. Waarom? Om de discussie over de gevaren van vaccineren het nekschot te geven.

De stelregel Problem, Reaction, Solution, is   …

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Wauw. Waarom laten ze het allemaal om geld draaien en zeg eens eerlijk waarom moeten er oorlogen komen en waarom laten wij alles toe in godsnaam. Verschrikkelijk het deugd van geen kant. Zieken geesten. Ik heb nooit iets of iemand wat aangedaan. Maar mij word het wel aangedaan in mijn eigen land. Het is behoorlijk donker geworden. De zon zou eigenlijk boos moeten worden en effe gedag komen zeggen. 300.000.000.000 graden. Afgelopen met ieders. Dit gaat toch gewoon nergens meer over. Wat kan een groepje mensen een hele wereld kapot maken zonder dat mensheid durft toe te slaan. Vanwege wetten en regels. Bang voor wat. Ik zal zeggen als we niks doen dan gebeuren er nog hele nare dingen. Grens dicht en opruiming houden. Wij zijn een klein landje en worden misbruikt en we gaan echt niet meewerken aan EU. Miljarden grootsheid claim. Wij hebben al elke dag jaar in jaar uit overal voor betaald en nu heeft onze eigen volk hulp nodig. Ouderen slachtoffers bouw boeren burgers. Voedselbank tot moeder met kind op straat zetten. Imigranten woningen geven en dikke uitkeringen. Geld voor meubels. 10.000 per gezin kan wel. Ik ben slachtoffer van een dronken pool die mijn leven kapot reed. Vriendin baan huis leven alles kwijt. 10-05-2014 ongeluk gehad. Verzekeringswerk omdat hij bus van zijn nederlandse baas bij had. De nasleep is mentaal en fysiek slopende stres impact en ongepast hoe je als nummertje word mishandeld. Geestelijk psychisch en financieel van afstand. 10-05-2020 ben ik 6 jaar verder en ik leef met pijnen aan nek rug schouders pols ribben heupen knieen benen voeten tot aan me tenen. Daarbij heb ik door de naslerp spierspanningen overal. Symptomen en nog zoveel meer. Dit komt nog voor de rechter. Dan zal het ook de eerste keer zijn dat ik de tegenpartij zie en ga horen. Is echt niet normaal. Hier mijn uiting. Puur waarheid

Geef een antwoord

De Europese Centrale Bank en andere Centrale banken onderzoeken eigen cryptomunt

Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?