in ,

Wybren van Haga woest op faalkabinet: ‘Chinese bedrijven kopen nu failliete Nederlandse bedrijven op!’

china economie 1558724007
geralt / Pixabay

Forum voor Democratie Tweede Kamerlid (zo, we kunnen het nu echt schrijven) Wybren van Haga maakt op Twitter duidelijk dat hij helemaal klaar is met het coronafaalbeleid van het Nederlandse faalkabinet. 

“Corona begon in China maar daar hebben ze het snel aangepakt en gerelativeerd,” aldus Van Haga in een terecht woedende tweet. “China draait alweer op volle toeren en Chinese bedrijven kopen nu Nederlandse bedrijven die failliet gaan door het falende coronabeleid van het kabinet.”

Dit klopt natuurlijk volledig. Dit kabinet heeft er met dit prutsbeleid voor gezorgd dat de coronacrisis voortduurt en voortduurt. Ondertussen worden er allemaal maatregelen genomen die zo slecht voor de economie zijn dat je je bijna afvraagt of ze het niet opzettelijk doen.

Het gevolg? In China gaat het alweer prima, en Chinese bedrijven nemen nu massaal Europese waaronder ook Nederlanders bedrijven over; Europese en Nederlandse bedrijven die op het punt van faillisement staan door de maatregelen van het kabinet.

Over tien jaar zullen we het hier nog steeds met elkaar over hebben; over hoe het kabinet erin slaagde ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
amazone1

EU handelsakkoord is rampzalig voor Amazonewoud

EU Dictatorship

Democratie 2.0: Europese Commissie overweegt EU-herstelfonds te lanceren zonder Polen en Hongarije