in ,

Wybren van Haga woest op faalkabinet: ‘Chinese bedrijven kopen nu failliete Nederlandse bedrijven op!’

geralt / Pixabay

Forum voor Democratie Tweede Kamerlid (zo, we kunnen het nu echt schrijven) Wybren van Haga maakt op Twitter duidelijk dat hij helemaal klaar is met het coronafaalbeleid van het Nederlandse faalkabinet. 

“Corona begon in China maar daar hebben ze het snel aangepakt en gerelativeerd,” aldus Van Haga in een terecht woedende tweet. “China draait alweer op volle toeren en Chinese bedrijven kopen nu Nederlandse bedrijven die failliet gaan door het falende coronabeleid van het kabinet.”

Dit klopt natuurlijk volledig. Dit kabinet heeft er met dit prutsbeleid voor gezorgd dat de coronacrisis voortduurt en voortduurt. Ondertussen worden er allemaal maatregelen genomen die zo slecht voor de zijn dat je je bijna afvraagt of ze het niet opzettelijk doen.

Het gevolg? In China gaat het alweer prima, en Chinese bedrijven nemen nu massaal Europese waaronder ook Nederlanders bedrijven over; Europese en Nederlandse bedrijven die op het punt van faillisement staan door de maatregelen van het kabinet.

Over tien jaar zullen we het hier nog steeds met elkaar over hebben; over hoe het kabinet erin slaagde ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
astrid
3 maanden geleden

Als het huidge circus niet binnen enkele maanden opgerot is zullen we over 10 jaar volledig in Chinese handen zijn en onder dezelfde totalitaire dictatuur leven.

3 maanden geleden

Kijk dat is nu juist waar het om begonnen is. Normaliter zouden de rijke Amerikanen hier voor zorgen, echter de Chinezen zijn weer wat alerter. Maar dat hele gebeuren van de corona maatregelen zijn er juist om ons als land failliet te laten gaan zodat een aantal figuren ons land voor een appel en ei kunnen overnemen.

EU handelsakkoord is rampzalig voor Amazonewoud

Democratie 2.0: Europese Commissie overweegt EU-herstelfonds te lanceren zonder Polen en Hongarije