in

Corona-pandemie-hoax: Zijn wij gek of zij zo slim..?

corona doden ivm andere ziekte sterftecijfers
via wanttoknow.nl

Voor doodsangst is geen remedie voorhanden.. Die dienen we recht in de ogen te kijken en te relativeren naar dat wat het is.. Wát het ook voor je is..! En we dienen ons te beseffen, dat het manifesteren van doodsangst, ons benauwd maakt; dat het de pas afsnijdt van ontspannen naar situaties kijken.

Dat deze doodsangst zorgt voor ONTKRACHTING van onze eigen manifestatie van persoonlijke autoriteit. We worden schaapjes, die meeblaten in de kudde, die achter de vermeende oplossing voor de doodsangst aan huppelt..

Kijken we waar de ‘autoriteiten' ons naar toe brengen..?? We worden richting de massale overgave aan ‘het -' gedreven, omdat we zélf niet geschikt zouden zijn om de oplossing voor deze aandoening te verzorgen.

jaap van dissel corona doden 1
Via wanttoknow.nl

De cijfers en feiten zeggen genoeg in dit verband; kijk naar het staatje hiernaast.

Waarbij niet het -door rammelend beleid veroorzaakte- tekort aan IC-bedden als de relatieve meetfactor maken, waarlangs we de heftigheid van de Corona-aandoening kunnen leggen.

Maar de corona-aandoening relateren aan andere heftige aandoeningen. Zoals de NORMALE SEIZOENSGRIEP. Waartegen ook nog eens wordt gevaccineerd..! Maar de cijfers en feiten worden niet getoond door NOS, noch RTL, omdat dit een verstorend beeld zou kunnen opleveren..?

De mens is sterk genoeg om zich te verweren en zélf anti-stoffen aan te maken. Maar omgekeerd geldt ook, dat vele medische wetenschappers ons waarschuwen voor een volledige overgave aan deze Heilige Graal-gedachte, dat ‘het vaccin' ons wel even komt redden.

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
afrika vluchtelingen asielzoekers ceuta

Gaat goed, explosieve toename: Duizend Nigerianen verdwenen uit de asielopvang

57e0d44a4253a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848712a7dd29e4f 640 handtekening

Stop de noodwet, laat u uw rechten niet afnemen en teken de Petitie!