in

Corona-pandemie-hoax: Zijn wij gek of zij zo slim..?

via wanttoknow.nl

Voor doodsangst is geen remedie voorhanden.. Die dienen we recht in de ogen te kijken en te relativeren naar dat wat het is.. Wát het ook voor je is..! En we dienen ons te beseffen, dat het manifesteren van doodsangst, ons benauwd maakt; dat het de pas afsnijdt van ontspannen naar situaties kijken.

Dat deze doodsangst zorgt voor ONTKRACHTING van onze eigen manifestatie van persoonlijke autoriteit. We worden schaapjes, die meeblaten in de kudde, die achter de vermeende oplossing voor de doodsangst aan huppelt..

Kijken we waar de ‘autoriteiten’ ons naar toe brengen..?? We worden richting de massale overgave aan ‘het Corona-vaccin’ gedreven, omdat we zélf niet geschikt zouden zijn om de oplossing voor deze aandoening te verzorgen.

Via wanttoknow.nl

De cijfers en feiten zeggen genoeg in dit verband; kijk naar het staatje hiernaast.

Waarbij niet het -door rammelend beleid veroorzaakte- tekort aan IC-bedden als de relatieve meetfactor maken, waarlangs we de heftigheid van de Corona-aandoening kunnen leggen.

Maar de corona-aandoening relateren aan andere heftige aandoeningen. Zoals de NORMALE SEIZOENSGRIEP. Waartegen ook nog eens wordt gevaccineerd..! Maar de cijfers en feiten worden niet getoond door NOS, noch RTL, omdat dit een verstorend beeld zou kunnen opleveren..?

De mens is sterk genoeg om zich te verweren en zélf anti-stoffen aan te maken. Maar omgekeerd geldt ook, dat vele medische wetenschappers ons waarschuwen voor een volledige overgave aan deze Heilige Graal-gedachte, dat ‘het vaccin’ ons wel even komt redden.

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een vervelend ras met rotstreken ...
8 maanden geleden

In een grijs verleden waren er journalisten die nagingen wat er allemaal precies gebeurd was.
Dat beroep bestaat om de een of andere reden niet meer omdat diezelfde partij die verantwoordelijk is voor rotstreken ook journalisten opruimt.
Maar als iemand gaat zoeken kan ik een advies geven: ik ken maar een ras dat bijzonder goed in het opzetten van dit soort rotstreken op wereldschaal. Het is een Jas dat achter onnoemelijk veel ellende zit en als er naar hen gewezen wordt onmiddellijk roept dat zij gediscrimineerd worden en dat zij altijd slachtoffer zijn. Waar dan bij verder uitzoeken geen Jprake is.

Lars Jansen
8 maanden geleden

Niet om heel flauw te doen en zo, maar het dagelijks aantal doden wereldwijd ligt nu op 3.382, niet op 56…
Bron: https://www.worldometers.info/coronavirus/
De enige keer dat het onder de 50 kwam, was in februari.

Nou ben ik het ook niet eens met een hoop dingen, maar een nieuws artikel als dit maakt mensen die te lui zijn om daadwerkelijk onderzoek te doen naar de feiten in zo’n artikel alleen maar boos.

Gaat goed, explosieve toename: Duizend Nigerianen verdwenen uit de asielopvang

Stop de noodwet, laat u uw rechten niet afnemen en teken de Petitie!