in , , ,

Zo sniekie worden de kosten van immigratie verdoezelt

Het is iedereen met een normaal verstand wel duidelijk: De opvang van kansloze immigranten kost veel !

De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft.

Als ze dan vervolgens een status krijgen om in te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel 10.000 euro) voor de inrichting van hun woning. Een groot deel van hen die geen verblijfstatus krijgen, verdwijnen in de illegaliteit of shoppen in andere EU landen in dezelfde procedures.

De wenst (of kan) geen inzage verschaffen hoeveel er jaarlijks wordt uitgegeven aan immigratie. Schattingen hierover kunnen wij wel vinden in diverse andere bronnen, waarbij de ramingen variëren tussen de 6 en 8 miljard euro per jaar!

De financiering hiervan komt onder andere uit de begrotingen van Ontwikkelingssamenwerking (ruim 880 miljoen) en die van Buitenlandse zaken (ruim 500 miljoen) en verder uit algemene middelen (!).

Daarnaast is in verband (onder leiding van de onvolprezen PvdA landbouwingenieur ) afgesproken dat de extra uitgaven die landen maken voor de opvang van immigranten (tijdelijk) niet worden meegenomen in de berekeningen van het financieringstekort (grens 3% van het BBP).

De Eurogroep heeft zo een prachtige boekhoudtruc verzonnen.

Niet alleen krijgen de burgers er geen inzage in hoeveel het opvangen van immigranten (zogenaamde vluchtelingen) de burger kost, maar vervolgens verdoezelen ze de totale uitgaven hiervan voor de berekening van de overheidsfinanciën.

DOOR GASTAUTEUR DR. GERT JAN MULDER
http://joostniemoller.nl/2017/02/zo-verdoezelt-nederlandse-staat-kosten-immigratie

RP: En deze schandalige fraudepraktijken van onze staat blijven ongestraft!

Lees verder via de Bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

Het beheer van ons land is in handen van de maffia!

3 jaren geleden

sinds 1999 is bekend dat de kosten 7 miljard euro per jaar zijn (boek P. Lakeman, Binnen zonder kloppen), maar de overheid en staatspropagandaomroepen verzwijgen dit bewust/dwangneurotisch

Financieel risico voor belastingbetaler: Staat aangeklaagd voor verboden staatssteun kernafval

Draconisch terreurbeleid maakt ons tot bange, geïsoleerde mensen