in

$ 20.000.000: De WHO als boevenbende..?!

De president van Madagaskar, Andry Rajoelina, heeft -naar verluidt- een verklaring afgelegd, dat de , de Wereldgezondheidsorganisatie, hem het lieve sommetje van US$ 20.000.000 heeft aangeboden, om ‘een ​​beetje gif toe te voegen’ aan hun remedie tegen het , aangezien de Europeanen hun remedie inmiddels hebben gehackt.

Andry Rajoelina hierover:

“Mensen zijn waakzaam, door de Wereldgezondheidsorganisatie te wantrouwen, een organisatie waar wij ons ook bij hebben aangesloten. Mensen denken dat deze mensen ons zal helpen, is er om Afrikanen te doden.

Mijn land, Madagaskar, heeft een remedie voor coronavirus gevonden, maar de Europeanen hebben me een voorstel gedaan van $ 20.000.000 om gifstoffen in deze remedie te stoppen om mijn Afrikaanse vrienden te doden die het zullen gaan gebruiken.

Ik vraag alle Afrikanen om hun coronavirus- niet te gebruiken, want DAT IS DODELIJK.

Kom naar Madagaskar, jullie die ziek zijn, mijn land staat klaar om je met enthousiasme te ontvangen, onze remedie is in de gele kleur, koop die groene kleur niet, die van de groene kleur komt uit .

De Europeanen hebben onze remedie gehackt, ze hebben vergiftigingen geplaatst, om alleen de Afrikanen te doden zoals ze wilden met de vaccins waar we tegen protesteren.”

Hij voegde daaraan toe:

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Schandalig. Ik ken Afrikanen die studeren (in hun eigen land, moeder is al jong dood gegaan en ik wens hun het beste. Ik stuur het bericht door.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Nog een pandemie? Twee baanbrekende COVID-19-onderzoekers dood in een maand

Ongelooflijk! Grote brillenketens ontwijken belasting, weigeren huur te betalen, willen wel staatssteun