in ,

9/11 lezing TU Delft nu NL ondertiteld

8404632613 531bed4ba8 911

Hoogmoed komt voor de val. Met is een dusdanig groot stuk hoogspel gespeeld door de diverse afdelingen van de Amerikaanse federale , dat het voor veel mensen een eye-opener is geworden. En dit bedrog blijft uiteraard niet beperkt tot de Amerikaanse federale overheid. Door het grootse volksverraad van 9/11 werden heel veel mensen wakker. Alleen al daarom is het goed dit onderwerp verder te onderzoeken.

Wat is het dan ook prachtig dat Irma Schiffers haar vrije tijd heeft besteed aan het vertalen en ondertitelen van de belangrijke, recente TU Delft lezing over 9/11 door Richard Cage. In een mooi gemonteerde en Nederlands ondertitelde kunt u zichzelf laagdrempelig op de hoogte stellen van wat kundige architecten en ingenieurs vinden van de vrije instoringsval van de drie WTC gebouwen. Zeer educatief, het officiële verhaal blijkt uiteraard totale onzin overgoten met de bekende cover-up saus.

Bron: Lang Leve Europa!

Photo by joiseyshowaa cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
d6217d217f86e5f1 640 economics

ECB blaast zeepbellen: ‘historische’ stijging NL aandelenmarkt #goedbezig #mensen #idiots

140531 Graffiti Henk Kamp Ruiterskwartier Leeuwarden e1431424121485

Weer een blunder van minister Kamp: Consument flink de dupe van kolendeal